Menu
Tipy a triky

Soutěž pro amatérské cukráře

SOUTĚŽ pro amatérské CUKRÁŘE – přijďte si zasoutěžit nebo se jen inspirovat ❤️

Letos na podzim se koná v Olomouci už 5. ročník Moravského cukrářského šampionátu, ve kterém můžete poměřit svoje síly s ostatními. Můžete si vybrat z 10 soutěžních kategorií od dortů přes makronky, až po pralinky, perníky či modelované květy. Soutěžní exponát si připravíte doma a na soutěž ho jen přivezete k hodnocení. Ideální příležitost „otestovat“ svoje dovednosti.

V porotě budou podobně jako loni kromě mé maličkosti Zlatka Otavová, Zdenka Minářová, Maruška Motlová, Boženka Zahálková, ale nově také Iva Roháčová nebo Linda Pereslény Zemánková.

Na vítěze v každé kategorii čeká spousta zajímavých cen od našich partnerů. Těšit se tak můžete na kuchyňské roboty či tyčové mixéry od Electrolux, dárkové poukázky na cukrářské pomůcky či suroviny od LK store a Diana svět ořechů, členství v cukrářském klubu od Sladkého mámení nebo třeba moje kuchařky s podpisem ❤️

Během šampionátu je připraven bohatý doprovodný program s ukázkami modelace květin či figurek od Ivy Roháčové, zdobení perníků od Lenky Přibylové apod. Budete si moct zakoupit cukrářské potřeby od LK store, který tu bude mít stánek. A v neposlední řadě se tu potkáte se spoustou zajímavých tváří z cukrářského světa.

Pokud si netroufáte soutěžit, tak se na nás přijďte jen podívat a inspirovat se ❤️

Soutěž proběhne ve dnech 7. a 8. října 2023 v pavilonu C na výstavišti Flora Olomouc a PŘIHLÁŠKY je možné posílat ještě do 20. 9. 2023!!!

Více informací k soutěži, seznam soutěžních kategorií, ale také kde a jak se přihlásit najdete na webu www.moravskycukrarskysampionat.cz.

Těším se na vás v Olomouci a věřím, že tam bude stejně fajn atmosféra jako v loňském roce ❤️

Žádné komentáře

    Zanechte komentář

    NOVÉ RECEPTY A TIPY NA PEČENÍ