Menu
Mini dortíky

Dortíky a mini dezerty

Březen začnu trochu netradičním příspěvkem, ve kterém bych vám ráda připomněla některé své recepty na blogu. O víkendu jsem totiž pekla na velkou rodinnou oslavu mé kamarádky a měla jsem tak možnost si recepty zopakovat. Dostala jsem od ní volnou ruku a výběr dezertů byl tedy více méně na mě. Jediným přáním bylo připravit vše v podobě malých dortíků. 

A musím přiznat, že to byl docela oříšek vybrat ty „správné“ recepty, tak aby si každý našel ten svůj oblíbený kousek. Tím hůř, že moje oblíbené cupcakes a mini cheesecakes jsou už v téhle rodině okoukané, takže jsem musela sáhnout po těžším kalibru. Původně jsem chtěla připravit tak 6-7 druhů, nakonec jsem ale skončila u deseti 🙂 Každopádně to pro mě bylo potěšením a mile ráda si to kdykoliv zopakuji.

Jasným favoritem byly Malinovo-čokoládové dortíky se zrcadlovou polevou, které už při své premiéře slavily velké úspěchy. Lehce nakyslá chuť malin se skvěle doplňuje s jemnou čokoládovou pěnou. A samozřejmě jsem zase neodolala a pořídila si na ně novou silikonovou formu ve tvaru čtverečků 🙂

Pro milovníky šlehačky a měkoučkého kakaového korpusu jsem vybralaŠvarcvaldský dortRecept jsem použila stejný jako na velký dort, jen z poloviční dávky. Korpus jsem upekla ve velké formě a teprve po upečení vykrojila malá kolečka. Pak už stačilo jen nazdobit šlehačkou a přidat višně.

Tartaletky … moje srdcová záležitost. Vybrala jsem dvě oblíbené příchuti – Citronové tartaletky, s lehce nakyslým, ale jemný citronovým krémem a ty se slaným karamelem a čokoládovou polevou. Těžko říct, která příchuť je lepší 🙂

Protože ne všichni mají rádi čokoládu, připravila jsem něco i bez ní –Malinové dortíky. Jemná malinová pěna zdobená šlehačkou a makronkou. Proti původnímu receptu jsem vynechala polevu a křehkou sušenku nahradila kouskem vanilkového korpusu uvnitř dortíku. 

Klasické makronky jsem dělat nechtěla, ale upekla jsem několik větších a naplnila smetanovo-citronovým krémem a čerstvými malinami. No řekněte, nevypadají i tyhle velké roztomile? 🙂

Aby to hezky ladilo, rozhodla jsem se udělat i Mátové dortíky, které jsou pěkně „zelené“. Je pravda, že ne každému padnou do noty, ale tady jsem měla jistotu, že o ně bude zájem 🙂 Proti původnímu receptu jsem přidala kakaovou lineckou sušenku, vynechala marcipán a polevou jen decentně ozdobila. 

Nepečený dezert Panna cotta jsem prostě nemohla vynechat. Je rychlý, jednoduchý (nic jednoduššího už asi vážně neznám) a hlavně vynikající. Ve spojení s ovocným pyré je to opravdu luxusní záležitost, navíc přirozeně bez lepku. Doneslo se ke mě, že se o ni děti doslova popraly 🙂 Na fotografii až úplně vzadu, lépe jsem ji bohužel nezachytila 🙂

A na závěr dvě novinky, které na blogu zatím nenajdete, ale určitě je časem také zveřejním. První je kubánský dort s banány a pařížskou šlehačkou, oblíbený dort oslavence, druhou pak ořechovo-karamelové řezy z hruškami. Troufám si říct, že oba dezerty se mi povedly a určitě jsem je nepekla naposledy 🙂

Takže pokud plánujete rodinnou oslavu, můžete se inspirovat. S mými recepty to určitě zvládnete 🙂

75 komentářů

  • Unknown
    7. 3. 2017 v 18:22

    Jedním slovem: FANTASTICKÉ!

    Odpovědět
    • Víkendové pečení
      7. 3. 2017 v 18:31

      Moc děkuji 🙂

      Odpovědět
  • Anonymní
    7. 3. 2017 v 18:44

    Všechno vypadá skvěle. moc děkuji za recepty a krásné fotky !!!!

    Odpovědět
    • Víkendové pečení
      7. 3. 2017 v 18:51

      Děkuji 🙂 vyzkoušejte 🙂

      Odpovědět
  • Marcela
    7. 3. 2017 v 18:45

    Nádhera, nádhera, těším se na ty ořechov-karamelové řezy.
    Prosba. Milo, kde kupujete ty čokoládová zdobení.
    Děkuji

    Marcela

    Odpovědět
    • Víkendové pečení
      7. 3. 2017 v 18:57

      Marcelo, moc děkuji 🙂 recept na řezy určitě časem přidám, jen to bude chvilku trvat 🙂 nepoznamenela jsem si přesně suroviny, takže je musím upéct znovu 🙂
      Čokoládové dekorace si dělám většinou sama, je to tzv. transfer folie, na kterou rozetřete čokoládu a dekor se pak na ni otiskne 🙂

      Odpovědět
  • Anonymní
    7. 3. 2017 v 19:33

    Dobry den milo,
    Vcera jsem poprve objevila vas blog a je to teda bomba. Jste strasne sikovna a mate super napady. Klobouk dolu pred vami.
    Chtela jsem se zeptat, jak delate u tech tartaletek ten vlnkovaty okraj? To jsou kosicky z muffinove formy nebo nejake specialni formicky? Ja ty okraje tak nejak vzdy uhnacam rukou ☺ a nevypada to tak efektne.
    Dekuji majda

    Odpovědět
    • Víkendové pečení
      7. 3. 2017 v 20:00

      Majdo, zdravím a moc děkuji 🙂 ten vlnkovatý okraj nebyl vůbec záměr 🙂 tartaletky peču jen v ráfcích bez dna a vykládám papírovými košíčky na muffiny, na ně pak fazole na slepé pečení. A néjak moc jsem přitlačila ty košíčky a oni se obtiskly 🙂
      Jinak doporučuji vyválet těsto, přenést na formičku, lehce vmáčknout dovnitř a oříznout nožem 🙂 okraje jsou pak hezky rovné.

      Odpovědět
  • Anonymní
    7. 3. 2017 v 19:43

    A jeste ty zlate kulicky jako zdobeni na tech tartaletkach se slanym karamelem jsou prosim co? ☺
    Majda

    Odpovědět
    • Víkendové pečení
      7. 3. 2017 v 20:01

      Kuličky bežně koupíte na cukrářských eshopech nebo nabizí i Dr. Oetker v běžných obchodech, jsou to cukrové kuličky, mají různě barvy i velikosti 🙂

      Odpovědět
  • Anonymní
    7. 3. 2017 v 20:14

    Jedním slovem NÁDHERA!! Opravdu klobouk dolů, jste moc šikovná. Těším se na nové recepty 🙂 Katka.

    Odpovědět
    • Víkendové pečení
      7. 3. 2017 v 21:02

      Katko, moc a moc děkuji 🙂

      Odpovědět
  • Anonymní
    8. 3. 2017 v 7:59

    No to je bomba. Mílo smekám. Hned utíkejte a otevřete si cukrárnu!!Manžel jezdí přes Kladno tak mi bude vozit dortíky. Školda že už mám po svatbě tohle je to co jsme si vždy přála mít a nikdo mi to nesplnil. Jste opravdu borec ve svém oboru. Kam se v cukránách na vás hrabou. Přeji hodně hodně nápadů a těším se na vše recepty – ten mátový vypadá fantasticky – bude recept? Přeji krásný jarní den a ještě jednou wau. díky Irča

    Odpovědět
    • Víkendové pečení
      8. 3. 2017 v 9:09

      Irčo, zdravím a moc děkuji za krásná slova :)) cukrárna by se mi taky líbila, ale radši zůstanu jen u blogu .) Tak třeba bude i jiná příležitost pro takovéhle dortíky, nemusí být jen na svatbu 🙂
      Každopádně recept na ty mátové na blogu mám už delší dobu, jen jsem je tentokrát udělala s malými úpravami – viz. text nahoře u fotky 🙂
      Mějte se fajn a děkuji 🙂

      Odpovědět
  • Anonymní
    8. 3. 2017 v 12:56

    Dodrrý den ,moc moc jste šikovná.Mám na Vás prosbičku,jakou konkrétně želatinu používáte do zrcadlově čokoládové polevy a do malinové pěny ? Nikdy mi to nechce ztuhnout jak by mělo Děkuji.

    Odpovědět
    • Víkendové pečení
      8. 3. 2017 v 13:11

      Moc děkuji 🙂 používám práškovou želatinu z Lidlu, ale měla jsem i od Dr. Oetkera a taky v pohodě. U želatiny je potřeba přesně odměřit, nechat dostatečně nabobtnat a opatrně rozpustit. Pozor, nesmí se vařit 🙂

      Odpovědět
  • Unknown
    8. 3. 2017 v 14:57

    Ahojky všechno vypadá božsky..poslední foto byl by receptík..:-) a musím ještě jednou pochválit jogurtový krém je vážně moc super…

    Odpovědět
    • Víkendové pečení
      9. 3. 2017 v 7:21

      Katko, děkuji 🙂 recept určitě bude, ale časem 🙂 jinak jsem ráda, že jogurtový krém chutná, je skvělý. děkuji.

      Odpovědět
  • Anonymní
    8. 3. 2017 v 20:19

    tak to je luxus!!! a zase jste mě nakopla, abych něco vyzkoušela. dík za inspiraci. Jana

    Odpovědět
    • Víkendové pečení
      9. 3. 2017 v 7:22

      Děkuji 🙂 určitě něco zkuste, budu ráda 🙂

      Odpovědět
  • Anonymní
    9. 3. 2017 v 8:06

    Nádherné, to se Vám extra povedlo, celá ta soupravička 😀 u nás se říká: "máte to vymazlené" 🙂 Monika

    Odpovědět
    • Víkendové pečení
      9. 3. 2017 v 11:59

      Moniko, moc děkuji 🙂 snažím se 🙂

      Odpovědět
  • U Ilonky
    9. 3. 2017 v 9:17

    NÁDHERA, SBÍHAJÍ SE MI SLINY…ILČA

    Odpovědět
    • Víkendové pečení
      9. 3. 2017 v 11:59

      Ilčo, děkuji 🙂

      Odpovědět
  • Starry_girl
    9. 3. 2017 v 10:05

    Nádhera, asi by mi bylo líto tak krásné dortíky sníst 🙂

    Odpovědět
    • Víkendové pečení
      9. 3. 2017 v 12:00

      Děkuji 🙂 zase je radost vidět, když někomu chutnají 🙂

      Odpovědět
  • Anonymní
    9. 3. 2017 v 11:24

    Dobrý den, prosím Vás chtěla jsem se zeptat,kde jste koupila sil. formu na čokoládovomalinové dortíky ( čtverce)

    Odpovědět
    • Víkendové pečení
      9. 3. 2017 v 12:03

      Zdravím, forma je od firmy Silikomart a koupila jsem u Fialy v Praze na Zličíně, fialapraha.cz nebo mají i v monacu monacoint.com/eshop/produkt/gem100 tam mají opravdu velký výběr 🙂

      Odpovědět
    • Marie
      2. 2. 2018 v 19:41

      prosím o pomoc hledala jsem na strankách Fiala tu formu na ty čokoládové dortíčky s malinama a nevím která to je ,mohu vás tím poprosit o pomoc děkují moc Marie

      Odpovědět
    • Víkendové pečení
      2. 2. 2018 v 19:44

      Marie, formu jsem kupovala v kamenné prodejně na Zličíně, na webu pokud vim tyhle formy vubec nemají 🙂

      Odpovědět
  • Unknown
    9. 3. 2017 v 13:55

    To je tak dechberoucí! Kéž bych měla alespoň 1/2 Vaší trpělivosti a šikovnosti :-).

    Odpovědět
    • Víkendové pečení
      9. 3. 2017 v 14:09

      Moc a moc děkuji 🙂

      Odpovědět
  • KaM Patchwork
    9. 3. 2017 v 15:04

    :oO, nemůžu se vynadívat, Míšo, to je nádhera, že určitě chutnaly není pochyb, já bych se asi jen dívala, jste moc a moc šikovná :o)

    Odpovědět
    • Víkendové pečení
      9. 3. 2017 v 19:19

      Katko, moc děkuji 🙂 to by bylo škoda se jen dívat 🙂

      Odpovědět
  • Milena
    9. 3. 2017 v 17:48

    Jůůů, Míšo, chvilku tady nejsem a dovolenkuji a najednou je tu taková srmšť – a zasloužená!:-) A hlavně tolik krásy – zase ty moje oblíbené dortíčky, jsou krásné, krásné! A přeji Vám hezké jaro a dodatečně i veselé MDŽ, Milena:-)

    Odpovědět
    • Víkendové pečení
      9. 3. 2017 v 19:21

      Mileno, zdravím a moc moc děkuji :)) jé Vy se máte, dovolenou bych si taky dala líbit 🙂 krásné dny, snad už to jaro brzy přijde 🙂 mějte se fajn. Míša

      Odpovědět
  • Amellia
    9. 3. 2017 v 20:35

    Jedním slovem nádhera a profesionální práce Mílo 🙂 Jste hrooozně šikovná. Kéž bych něco takového také uměla 😛

    Odpovědět
    • Víkendové pečení
      10. 3. 2017 v 7:19

      Amellie, moc děkuji 🙂 chce to jen trochu praxe a nadšení pro pečení, pak to jde skoro samo 🙂

      Odpovědět
  • Anonymní
    9. 3. 2017 v 22:09

    Dobrý den Míšo, připojuji se k ostatním čtenářkám a moc chválím. Vy prostě nikdy nezklamete. Ráda bych se zeptala kolik času Vám výroba těch 10 druhů zabrala? Je to vážně nádhera a jelikož od Vás často peču, vím, že je to i chuťová slast. Zdraví Dáša

    Odpovědět
    • Víkendové pečení
      10. 3. 2017 v 7:20

      Dášo, zdravím Vás a moc děkuji za Vaše slova 🙂 Můj hrubý odhad je cca 25-30 hodin, ale výhodou je, že se dá příprava rozdělit do několika dnů 🙂

      Odpovědět
  • rêve de vivre
    10. 3. 2017 v 6:29

    Tak toto sú majstrovské diela hodné profesionálneho cukrára, ktorým určite si. Neskutočná nádhera a čo ešte určite tá chuť, ktorú si môžem zatiaľ len predstavovať. Prítomní na oslave určite nič iné nerobili len obdivovali Tvoje mini tortičky a chutnali. Pekný deň Andrea

    Odpovědět
    • Víkendové pečení
      10. 3. 2017 v 7:21

      Andreo, zdravím a moc děkuji za krásná slova 🙂

      Odpovědět
  • Sim.
    10. 3. 2017 v 10:49

    Jste úžasná a nesmírně šikovná. Nádhera. Ani cukrářství nenabídnou takový pohled. Už se těším na recept na kubánský dort. Vypadá pěkně. Na netu se najít dá, ale já si počkám na ten Váš. Blahopřeji k úspěchu.

    Odpovědět
    • Víkendové pečení
      10. 3. 2017 v 11:51

      Simi, moc děkuji :)) recept bude brzo, slibuji 🙂 snad už tento víkend. Mějte se fajn a děkuji za důvěru 🙂

      Odpovědět
  • Anonymní
    10. 3. 2017 v 12:47

    Dobrý den,

    Velice děkuji za inspiraci. Dnes jsem vyzkoušela mini schwarzwaldské dortíky. Zdál se mi ze všech receptů nejlehčí a přitom velmi efektní. Měla jsem strach, ale myslím si, že se nakonec povedly. Škoda, že nejde připojit foto.
    Chtěla bych upéct k narozeninám více druhů minidortíků, tak jsem si dnes vyzkoušela alespoň jeden. Ještě mám zálusk na ty malinové nebo mátové.

    Moc díky za inspiraci, určitě u vašich stránek zůstanu!

    Odpovědět
    • Víkendové pečení
      10. 3. 2017 v 18:14

      Dobrý večer,
      tak to jsem moc ráda, že Vás dortíky oslovily natolik, že jste hned něco zkusila 🙂 máte pravdu, švarcvald je poměrně jednoduchý a vypadá to skvěle. Fotku mi můžete poslat do majlu nebo vlozit na FB 🙂 ráda se podívám.
      Budu moc ráda, když zkusíte i další. Moc děkuji za přizeň. Hezký večer. Míša

      Odpovědět
  • Sim.
    10. 3. 2017 v 18:57

    To by bylo skvělě. Muž bude mít svátek a čokoládu, banány a Kubu považuje pro sebe za to nejnejnejlepší. Moc předem děkuji. Sim.

    Odpovědět
  • darina
    11. 3. 2017 v 8:11

    Úžasné, fantastické, nemám slov.
    Je mi jasné, že se po takových zákuscích jen zapráší, přesto bych se chtěla zeptat, jak servírovat – dá se připravit tabule s tím, že zákusky mohou být např. 3 hodiny v pokojové teplotě, nebo raději postupně dodávat z chladna? Děkuji a obdivuji.

    Odpovědět
    • Víkendové pečení
      11. 3. 2017 v 14:26

      Darino, moc a moc děkuji 🙂 já osobně bych dortíky servírovala po částech, delší doba v teple nesvědčí žádnému zákusku 🙂

      Odpovědět
  • Ivuška07
    11. 3. 2017 v 13:01

    Skvělé jako vždycky!Recepty od Vás jsou vždycky tutovka.Dělala jsem opět dortíky se zrcadlovou polevou,vypadají krásně a chutnají naprosto báječně.Díky a těším se,co zase vymyslíte.Iva

    Odpovědět
    • Víkendové pečení
      11. 3. 2017 v 14:27

      Ivo, moc děkuji 🙂 ani nevíte, jak moc mě to těší, že se podle mých receptů daří a chutná 🙂 díky za důvěru i přízeň 🙂

      Odpovědět
  • Marie
    11. 3. 2017 v 13:21

    Ahoj cukrařinko, tak jsi trochu mákla, co ��, ale máš to parádní jako vždy……víc takových oslav je třeba ����❣️

    Odpovědět
    • Víkendové pečení
      11. 3. 2017 v 14:29

      Ahoj Maru, jojo tak trochu, pár desítek hodin :))) ale ty to znáš 🙂 a děkuji za pochvalu. Ještě že mám kamarády, kteří takové dobroty ocení, doma bych s tím moc neuspěla 🙂

      Odpovědět
  • Jitka
    14. 3. 2017 v 16:20

    Opět něco nádherného a profesionálního!Jdu na tartaletky a pak na další deserty.
    Kde sehnat tu úžasnou čtercovou formu?A jak velké máte prosím polokouli silikonovou formu?
    Děkuji a těším se na další příspěvky. ��

    Odpovědět
    • Víkendové pečení
      14. 3. 2017 v 18:59

      Jitko, moc děkuji :)) formu jsem kupovala u Fialy v Praze na Zličíně ( fialapraha.cz), ale můžete objednat i na monacoint.cz, tam mají opravdu velký výběr 🙂 forma je silikonová od firmy Silikomart 🙂 polokoule mám 6,5 cm v průměru, kupovala jsem v zahraničí, tady se dá myslím koupit buď 6 cm nebo 7 cm 🙂

      Odpovědět
    • Anonymní
      25. 5. 2017 v 8:43

      Dobrý den, moc se mi líbí Vaše recepty na mini dezertíky a tak se chystám nějaké udělat na naši rodinnou oslavu 🙂 jen bych potřebovala radu…..jaké množství tak počítáte na osobu? Nějak tápu, kolik toho udělat s tím, že bude dort a koláče – a pak už jen mini dezertíky. Děkuji moc. Barča

      Odpovědět
    • Víkendové pečení
      25. 5. 2017 v 10:04

      Barčo, děkuji 🙂 množství se těžko odhaduje, záleží, jak moc máte rádi sladké a jak velcí jste jedlíci 🙂 vzhledem k tomu, že budete mít ještě dort a koláče, asi bych to s množstvím nepřeháněla, můj odhad 1-2 kousky na osobu 🙂 i když je potřeba vzít v úvahu, že pokud uděláte více druhů, někteří budou určitě chtít ochutnat všechno 🙂 ať se vydaří 🙂

      Odpovědět
    • Anonymní
      25. 5. 2017 v 12:14

      Děkuji za reakci….já si to tak nějak myslela. A když zbyde, určitě se to nevyhodí 🙂

      Odpovědět
  • Anonymní
    24. 12. 2017 v 12:06

    Dobrý den, nádherné dezerty ! Chtěla bych vyzkoušet malinové makronky, ale nenašla jsem nikde recept na ten smetanovo citronový krém, neporadila byste mi ? Děkuji moc, Eva.

    Odpovědět
    • Víkendové pečení
      24. 12. 2017 v 13:04

      Evo, děkuji 🙂 už si přesně nepamatuji 🙂 ale bude to nejspíš mascarpone, smetana a lemon curd, vyšlehané společně. Podobný krém najdete např. u Kakaových cupcakes s malinami a smetanovým krémem – viz. recepty 🙂

      Odpovědět
  • Lenulka233
    17. 3. 2018 v 13:46

    Míšo, ještě bych se chtěla zeptat jak velké kelímky jste použila na pana cottu jako minidezert? Děkuji moc

    Odpovědět
    • Víkendové pečení
      17. 3. 2018 v 14:34

      Lenko, jestli si dobře pamatuji, tak ca. 100-120 ml. Obvykle kupuji menší kelímky, aby toho nebylo na jednu porci hodně 🙂

      Odpovědět
  • Anonymní
    24. 6. 2018 v 12:58

    Dobrý den, paní Míšo,
    mám prosbu. V létě chystáme svatbu. S pečením mi pomůže dost lidí, ale já už docela dlouho dělám parádu na různých oslavách s Vašimi dortíky i dorty a teď budu péct patrový dort – kombinace Vašich dortů. Teď jsem měla možnost si ho vyzkoušet a vše ok – díky Vašim úžasným stránkám a tedy díky Vám. Ráda bych udělala nějaké mini zákusky, ale potřebovala bych poradit nějaké, které se dají připravit předem (např. při výrobě se mrazí) nebo něco takového, protože nadoraz budu vyrábět ten dort. Ráda bych to pro dceru udělala, ale nenapadá mě, jak to zvládnout v jednom člověku. Opět jsem předávala typ na Vaše stránky, moje kolegyně z práce každému říká, že odkaz na vaše stránky byla jediná smysluplná informace, kterou se dozvěděla na vstupní několikahodinové poradě 🙂 Marcela

    Odpovědět
    • Víkendové pečení
      25. 6. 2018 v 7:06

      Marcelo, zdravím Vás, tak to je skvělé, že budete dceři péct 🙂 i když vím, že to bude hodně náročné 🙂 ale když si člověk vše dobře naplánuje, tak se to dá zvládnout. Zákusky jsou sami krásné, na svatbě se určitě budou dobře vyjímat, jen časově jsou trochu náročnější. I když se některé dají připravit předem (třeba i zamrazit), tak finální dokončení je vždy potřeba udělat až těsně před servírováním. Mražené dortíky je jedna možnost, pak jen bude potřeba polít polevou a dozdobit. Já osobně mám třeba ráda tartaletky, které si předpeču do mrazáku a pak jen čerstvě naplním. Skvělé jsou třeba i mini cheesecaky, které se dají upéct také 1-2 dny předem, mrazit ale nedoporučuji. Rychlá na přípravu je třeba bezé roláda, kterou si můžete připravit dopředu a rozkrájet až v dne svatby … velké ohlasy sklízí na oslavách také panna cotta, připravená v malých kelímkách a zdobená ovocem … je toho opravdu spousty, je potřeba zvážit všechny okolnosti a také dostatek místa v lednici :)) jinak moc děkuji za šíření stránek, blog si to určitě zaslouží 🙂 mějte se fajn a ať se svatba vydaří. Míša

      Odpovědět
    • Makrela
      25. 6. 2018 v 18:09

      Moc děkuji za odpověď. Tartaletky mě nenapadly a to by myslím šlo načasovat a ty mini cheesecaky také. Ještě to promyslím. Panna cotta mě také napadla, ale těch kelímků 🙂 nevím, kam bych to dala. Že je mražené dortíky třeba dodělat těsně před servírováním, toho jsem se obávala. To bohužel nepůjde. Obsluhovat budou dceřiny kamarádky a já budu za matku, tak se do toho nemůžu montovat. Díky za typy a přeju krásné léto. Marcela

      Odpovědět
  • Anonymní
    6. 11. 2018 v 10:43

    cake-art2.webnode.cz/objednavka-ostatni/ neni ta fotka dost "podobna"??? jako vas vymysl to nabizi k objednani na cizich strankach???

    Odpovědět
    • Víkendové pečení
      6. 11. 2018 v 15:06

      Děkuji za upozornění 🙂 ano, fotky jsou tam moje dokonce dvě, ale už je to napraveno.

      Odpovědět
  • Anonymní
    1. 2. 2019 v 15:24

    Dobrý den, Míšo,

    jsem neskutečně ráda, že jsem objevila Vaše skvělé stránky. Už jsem pekla pár dortů, záviny a teď bych chtěla zkusit nějaké minizákusky. Nepochopila jsem úplně, jestli jste mini švarcvaldské dortíky taky plnila višněmi a mazala višňovou šťávou mezi nebo ne. Vzpomenete si? 🙂 Děkuju Lucka

    Odpovědět
    • Víkendové pečení
      2. 2. 2019 v 7:40

      Lucko, zdravím Vás a jsem ráda, že jste mě "objevila" 🙂 Ano, i švarcvaldské mini dortíky jsem prokapávala šťávou a snažila se do každého natlačit alespoň jednu dvě višně 🙂

      Odpovědět
  • Anonymní
    2. 2. 2019 v 20:13

    A muzu jeste dotaz, jaky prumer cca mely? Potrebuju nakrmit 8 spolupracovniku a nevim, jestli ta polovicni davka bude stacit:-) dekuju a hezky vecer. L.

    Odpovědět
    • Víkendové pečení
      3. 2. 2019 v 8:01

      Tak to už si bohužel nepamatuju 🙂 ale vzhledem k tomu, že podtácky jsou průměr 8 cm, viděla bych to na 5-6 cm 🙂 Pokud máte, pocit, že toho bude málo, upečte si korpus z celé dávky a zbytek můžete případě zamrazit.

      Odpovědět
  • Anna M.
    25. 2. 2019 v 18:38

    Míšo nedá mě to abych se nepřipojila,já opravdu tleskám ve stoje.Jsi neskutečně šikovná.co jsem objevila tvoje stránky,tak jsem tady každý den a doporučuji tvoje stránky každému kdo je ochotný naslouchat.Snad by jsis i mohla otevřít nějaký kurz pečení.Docela se i stydím,že jsem ti posílala minulý týden svoje recepty.Jsi fakt jednička děkuji Anna

    Odpovědět
    • Víkendové pečení
      26. 2. 2019 v 7:13

      Anno, moc děkuji 🙂 kurzy pečení vedu v pražské Ola Kale, můžeš se přihlásit 🙂 olakala.cz Pěkný den. Míša

      Odpovědět
  • Judita
    23. 6. 2020 v 11:20

    Dobrý deň, túto stránku som našla náhodou.Som unesená Vašou šikovnosťou.Od rána si ju dookola pozerám,a to je už 12,15 hod.Všetky recepty sú úžasne ,s krásnym popisom aj komentárikom.Blahoželám a želám Vám všetko najlepšie.Ste úžasná,že sa delíte so svojim umením. Judita

    Odpovědět
    • Víkendové pečení
      23. 6. 2020 v 20:14

      Děkuji a vítám Vás mezi příznivce mého blogu 🙂

      Odpovědět

Zanechte komentář