Menu
Cukrářské kurzy

Francouzské dezerty ON-LINE KURZ

Vydejte se společně s námi do Francie a pronikněte do přípravy fascinujících mousse dortíků. Díky novému on-line kurzu, který jsme pro vás s Marií a Vandou připravili, to bude hračka. Francouzské dortíky jsou výjimečné, mají mnoho podob, tvarů i chutí. Velmi snadno propadnete jejich kouzlu a díky našemu kurzu je zvládnete bez problémů 🙂

A jaké dortíky si v kurzu připravíme? Těšit se můžete na čokoládový mousse dortík s višní a křupavou vrstvou a na 3D dortík ve tvaru jahody 🙂 který v sobě skrývá nadýchanou pěnu z bílé čokolády a jahodový vklad s limetkou. Oba dortíky jsou glazované lesklou, zrcadlovou polevou, tzv. mirror glaze. Nebojte, i tuhle polevu se v kurzu společně naučíme 🙂

Kurz je přehledně rozdělen do několika samostatných videí v celkové délce 197 minut. Přístup k videím máte okamžitě po zakoupení a napořád. Můžete si ho pouštět kdykoliv a jak často chcete z pohodlí vašeho domova.

Ke kurzu získáte hned několik bonusů a výhod. Ať už je to dobrovolné členství v uzavřené facebookové skupině, kde se můžete zeptat na cokoliv, co v kurzu třeba nezaznělo nebo vás bude zajímat. Slevu na suroviny a pomůcky, které využijete při pečení nebo zvýhodněné členství v on-line cukrářském klubu. Všechny informace naleznete tady.

Kurz FRANCOUZSKÉ DEZERTY, je stejně jako všechny moje předchozí on-line kurzy natočen ve spolupráci s Vandou Pálkovou ze Sladkého mámení, takže kurz je možný zakoupit pouze na jejích stránkách.

Žádné komentáře

    Zanechte komentář

    NOVÉ RECEPTY A TIPY NA PEČENÍ