Menu
Cukrářské kurzy

ON-LINE KURZ MAKRONEK

Pokud mě sledujete na sociálních sítích, tak už víte, že jsem natočila ve spolupráci s Vandou Pálkovou ze Sladkého mámení on-line kurz na přípravu makronek. Co to vlastně je on-line kurz? Není to živé vysílání, jak si někteří z vás myslí, ale je to kurz, který si pustíte v klidu z pohodlí vašeho domova. Kdykoliv a kolikrát budete chtít. Přístup máte neomezený a na pořád. 

Kurz je tématicky rozdělen do 11 samostatných videí a trvá celkem 133 minut. Kromě samotné přípravy makronek a několika druhů náplní se dozvíte také spoustu informací o surovinách a pomůckách potřebných k jejich přípravě. Obsahově je kurz tedy stejný jako ten fyzický, pouze s tím rozdílem, že si jednotlivé fáze přípravy můžete pouštět pořád a pořád dokola. 

Veškeré informace ke kurzu včetně ceny naleznete na tomto odkazu. 

Jako bonus ke kurzu získáte dobrovolné členství v uzavřené facebookové skupině, kde se budete moc zeptat na cokoliv, co v kurzu třeba nezaznělo nebo vás na makronkách zajímá. A já jsem připravena na všechny vaše dotazy odpovědět 🙂 Bude to prostor, kde se můžete vzájemně dělit nejen o svoje výtvory, ale také o zkušenosti, rady a tipy.  
A proč jsem se vlastně rozhodla přijmout nabídku od Vandy a kurz s ní natočit? Mohlo by se zdát, že za tím stojí dnešní nelehká doba, ale ta měla jen malý podíl na mém rozhodnutí zda točit či netočit. Na moje fyzické kurzy makronek chodí velké množství lidí, za což jsem velmi ráda a nesmírně si toho vážím. A pevně věřím, že se zase brzy na fyzických kurzech potkáme. Nicméně je velká spousta těch, kteří se na moje kurzy z nějakého důvodu nedostanou a tak moc by makronky chtěli umět 🙂 A právě jim je on-line kurz primárně určen. Ale koupit si ho může samozřejmě kdokoliv, kdo mě chce mít doma ve své kuchyni :o)
Těším se na virtuální setkání s vámi a děkuji za vaši podporu. Míša

2 Comments

  • Anonymní
    12. 5. 2020 v 16:00

    Míšo,opět Vás srdečně v tomto týdnu zdravím.Právě jsem Vám napsalaa celý komentář se mi vymazal..ach jo.Na Vašem blogu jsem se dnes dozvěděla o Vašem On-line kurzu makronek.Když si ho obj.,jak se k videu dostanu?Prostřednictvím Vašeho blogu nebo přeposíláte do e-mailu?Až budete mít nějaký kurz v Plzni, ráda se zúčastním, mám to kousek:-) a hl.mi bude ctí Vás osobně poznat.Drahomíra

    Odpovědět
    • Víkendové pečení
      12. 5. 2020 v 19:23

      To se mi také někdy stane :)) Pokud si kurz koupíte, dostanete e-mailem přístupové údaje do členské sekce, kde je kurz uložený a Vy si ho můžete libovolně pouštět. Přístup máte neomezený. Kurz je uložen na stránce Sladké mámení, protože tento projekt jsem dělala společně s Vandou.
      Kurzy v Plzni budou zase na podzim 🙂

      Odpovědět

Zanechte komentář

NOVÉ RECEPTY A TIPY NA PEČENÍ