Menu
Cukrářské kurzy

Jak upéct dort ON-LINE KURZ

JAK UPÉCT DORT

Přestože jsou mé recepty i postupy hodně podrobné, u některých věcí je potřeba to prostě vidět. A protože dort je dle mého názoru takový základní stavební kámen pečení, natočila jsem pro vás opět ve spolupráci s Vandou ze Sladkého mámení kurz JAK UPÉCT DORT. Je to kurz určený pro začátečníky, kteří nejsou v pečení moc zkušení nebo si na dort netroufají.

Jeho výrobu si společně ukážeme krok za krokem od piškotového korpusu, přes prokrojení, promazání a nebude chybět i finální zdobení. Naučíte se jak dort sestavit, ale také do hladka obmazat. Uvidíte, jak snadno dort polít čokoládovou polevou, perfektně rozkrájet, ale čeká na vás i spousta dalšího 🙂 více informací naleznete na stránce, která je pro kurz JAK UPÉCT DORT přímo vytvořena.

Kurz je přehledně rozdělen do několika samostatných videí v celkové délce 146 minut. Přístup k videím máte okamžitě po zakoupení a napořád. Můžete si ho pouštět kdykoliv a jak často chcete z pohodlí vašeho domova.

Ke kurzu získáte hned několik bonusů a výhod. Ať už je to dobrovolné členství v uzavřené facebookové skupině, kde se můžete zeptat na cokoliv, co v kurzu třeba nezaznělo nebo vás bude zajímat. Slevu na suroviny a pomůcky, které využijete při pečení nebo zvýhodněné členství v on-line cukrářském klubu. Všechny informace naleznete tady.

Kurz JAK UPÉCT DORT, je stejně jako předchozí kurz Makronky, Víkendové dortíky a Retro zákusky natočen ve spolupráci s Vandou Pálkovou ze Sladkého mámení, takže kurz je možný zakoupit pouze na jejich stránkách.

4 Comments

  • eva
    9. 3. 2021 v 19:54

    již se účastním a opět skvělé. děkuji za možnost být na vašem kurzu alespoň takto.

    Odpovědět
  • Vanda Růžičková
    16. 1. 2023 v 12:59

    Dobrý den,

    Míšo, moc ráda čerpám z Vašich receptů. Zatím se vždy zadařilo a vše nám moc chutnalo.
    Měla bych na Vás prosbu, zda byste mi poradila s dortem. Chystám se prvně dělat dort potahovaný fondánem, všude se uvádí, že dort musí být obmazaný máslovým krémem, jinak potahová hmota nedrží. Já ale máslové krémy moc nemusím. Chutnají nám krémy z mascarpone, obvykle je to mascarpone a tvaroh (půl na půl). Myslíte si, že by se dal použít místo máslového krému krém z mascarpone nebo se mám raději držet osvědčených rad?
    Předem moc děkuji za radu a přeji voňavé pečení 🙂

    S pozdravem
    Vanda Růžičková

    Odpovědět
    • Míša Landová
      16. 1. 2023 v 16:52

      V tomto případě se opravdu držte osvědčených rad, pod potah opravdu jen něco s máslem nebo čokoládovou ganache 🙂

      Odpovědět

Zanechte komentář

NOVÉ RECEPTY A TIPY NA PEČENÍ