Menu
Cukrářské kurzy

Retro zákusky ON-LINE KURZ

Už to bude pomalu rok, co jsem s Vandou ze Sladkého mámení natočila první on-line kurz. Bylo to pro mě něco nového, nezvyklého, ale dnešní doba si prostě žádá nové věci. A protože se kurzy těší velké oblibě, mám tu dnes pro vás další, v pořadí již třetí on-line kurz na téma RETRO ZÁKUSKY.

Pojďte se společně se mnou vrátit o pár desítek let zpátky a zavzpomínat na staré dobré časy. Připomenout si chutě a vůně dětství, kdy punčák, laskonka i likérová špička nesměly chybět na žádné oslavě a neexistovala cukrárna, kde by tyhle dobroty neměly.

V kurzu vás provedu výrobou tří úžasných zákusků „PUNČÁK, LASKONKA A LIKÉROVÁ ŠPIČKA krok za krokem, od začátku až do konce. Se surovinami a pomůckami, které bez potíží seženete v obchodě. Kurz je přehledně rozdělen nejen podle zákusků, ale i na jednotlivé fáze jejich přípravy. Přístup k videím máte okamžitě po zakoupení a napořád. Můžete si ho pouštět kdykoliv a jak často chcete z pohodlí vašeho domova.

Více informací o kurzu včetně ceny naleznete na tomto odkazu, kde si můžete kurz zároveň koupit.

Ke kurzu získáte hned několik bonusů a výhod. Ať už je to dobrovolné členství v uzavřené facebookové skupině, kde se můžete zeptat na cokoliv, co v kurzu třeba nezaznělo nebo vás bude zajímat. Slevu na suroviny a pomůcky, které využijete při pečení nebo zvýhodněné členství v on-line cukrářském klubu. Všechny informace naleznete tady.

Kurz RETRO ZÁKUSKY je stejně jako předchozí kurz Makronky a Víkendové dortíky natočen ve spolupráci s Vandou Pálkovou ze Sladkého mámení, takže kurz je možný zakoupit pouze na jejich stránkách.

Žádné komentáře

    Zanechte komentář

    NOVÉ RECEPTY A TIPY NA PEČENÍ