Menu
Cukrářské kurzy

ODPALOVANÉ TĚSTO ON-LINE KURZ

Věneček, větrník nebo banánek? Z odpalovaného těsta si můžete vykouzlit cokoliv. Je tak rozmanité a božské 🙂 Nadýchané, křupavé, s lahodnými náplněmi, které se rozplývají na jazyku. A díky našemu novému on-line kurzu ho zvládnete jako mistři cukráři. Budete nadšeni nejen vy, ale i vaše okolí 🙂

Prozradíme vám užitečné tipy, jak dezerty z odpalovaného těsta připravit, aby byli dokonalé nejen na pohled. S odpalovaným těstem se dá kouzlit ve všech směrech. Můžete tvořit různé tvary, náplně i polevy. Vaší fantazii se meze nekladou.

Kurz je přehledně rozdělen do několika samostatných videí v celkové délce 193 minut, tedy více jak tři hodiny intenzivního pečení, receptů a rad . Přístup k videím máte okamžitě po zakoupení a napořád. Můžete si ho pouštět kdykoliv a jak často chcete z pohodlí vašeho domova.

Ke kurzu získáte hned několik bonusů a výhod. Ať už je to dobrovolné členství v uzavřené facebookové skupině, kde se můžete zeptat na cokoliv, co v kurzu třeba nezaznělo nebo vás bude zajímat. Slevu na suroviny a pomůcky, které využijete nejen při pečení odpalovaného těsta. Všechny informace naleznete tady.

Kurz ODPALOVANÉ TĚSTO, je stejně jako všechny moje předchozí on-line kurzy natočen ve spolupráci s Vandou Pálkovou ze Sladkého mámení, takže kurz je možný zakoupit pouze na jejích stránkách.

2 Comments

Zanechte komentář

NOVÉ RECEPTY A TIPY NA PEČENÍ