Menu
Cukrářské kurzy

Kurz pečení jako dárek

Zážitkové dárky jsou dnes v kurzu, tak proč někomu nenadělit třeba kurz pečení? Já mám dárky tohoto typu moc ráda, ať už jsou to lístky do divadla, na koncert nebo třeba kurz vaření. Takové dárky samozřejmě moc ráda dostávám, ještě radši je sama dávám a v případě kurzů jsem šťastná, že se mohou podílet na jejich plnění. 
 
Pokud mě sledujete delší dobu, tak víte, že kurzy vedu nejen v Praze, ale také v Brně, Plzni, Hradci Králové a v Bohumíně. Víceméně jsem vám, mým čtenářům a fanouškům, vyšla vstříc a alespoň některým z vás se trochu přiblížila. 
 
A na jaké kurzy a kde se můžete těšit příští rok? 
 
Jednoznačným favoritem mezi kurzy jsou MAKRONKY. Malé barevné pusinky, které chce každý umět. Nedivím se, makronky jsou velmi podmanivé a lehce si vás získají. Na kurzu si ukážeme, jak na ně v domácích podmínkách a věřte, že to není tak těžké. Volná místa na tento kurz najdete v Praze, Plzni a Hradci Králové. 
 
Dalším velmi oblíbeným kurzem jsou MINI DORTÍKY, tento kurz je v nabídce pouze v Praze a obsazuje se velmi rychle. Na ostatních místech, tedy v Brně, Plzni a Hradci Králové se pak můžete těšit na kurz VÍKENDOVÉ DORTÍKY. Oba kurzy jsou nabité báječnými dezerty, vhodnými nejen na víkend, ale i na rodinnou oslavu. Volná místa jsou zatím ve všech lokalitách.
 
Jako novinku na příští rok jsem si pro vás připravila kurz MODERNÍ ŘEZY A ROLÁDY. Ukážeme si, že roláda nemusí být nudná ani máslová. Naopak, vykouzlíme řezy i rolády v podobě luxusních dezertů, které budou nejen skvěle vypadat, ale i chutnat. Tento kurz proběhne pouze v Brně, Plzni a Hradci Králové. Volná místa jsou zatím k dispozici všude. 
 
V pražském studiu Ola Kala je samozřejmě nabídka kurzů největší a konají se častěji. Kromě Makronek a Mini dortíků můžete zavítat také na můj kurz BEZLEPKOVÉ MINI DORTÍKY a STÉKANÝ DORT. Za zmínku stojí určitě podzimní kurz Pečeme z dýně na sladko i slano a Vánoční cukroví. Nicméně termíny k těmto kurzům se budou vypisovat až v průběhu roku. 
 
Přehled kurzů podle jednotlivých míst konání včetně aktuálních termínů naleznete na stránce CUKRÁŘSKÉ KURZY.
 
Raději ještě připomínám, že kurzy v Praze, Brně a Plzni je nutné objednat přímo v místech konání, tedy na www.olakala.cz, www.kulinerplus.cz a www.vareni-krejcar.cz. Na všech třech místech vám rádi vystaví i univerzální dárkové  poukazy a výběr kurzu bude už na obdarovaném. Pokud máte zájem o kurzy v Hradci Králové, piště prosím přímo mě na e-mail: landova.misa@seznam.cz.
MÁTE TIP NA NOVÉ KURZY? ZAJÍMAL BY VÁS NĚJAKÝ KONKRÉTNÍ DEZERT ČI ZÁKUSEK? 
Vymyslet a zrealizovat kurz na nové téma není nic jednoduchého a zabere to spousty času a zkoušení. Vždy je potřeba vzít v úvahu časovou náročnost dezertu a vybavení studia. Nicméně jsem otevřena všem vašim nápadům a pokud máte tip na něco nového, napište mi prosím.  
 
Zároveň moc a moc děkuji všem, kteří už na moje kurzy dorazili a rozhodně vás není málo. Velké díky pak těm, kteří se vracejí a chodí opakovaně. Moc si vaší přízně vážím. 
 
 

2 Comments

  • Marketa
    17. 12. 2019 v 10:58

    Dobry den, jaky je rozdil mezi mini dortiky a vikendove dortiky?

    Odpovědět
    • Víkendové pečení
      17. 12. 2019 v 14:00

      Rozdíl je v náplni kurzu, stačí si kliknout na detail a uvidíte, které dezerty se na daném kurzu připravují. Mini dortíky jsou v nabídce jen v Praze, víkendové pak v Brně, Plzni a Hradci Králové.

      Odpovědět

Zanechte komentář

NOVÉ RECEPTY A TIPY NA PEČENÍ