Menu
Cupcaky a muffiny

Cupcakes ala Míša řezy

Kdo by neznal Míša řezy? Kakaový piškot, tvarohový krém a čokoládová poleva. Sama je mám moc ráda a tak jsem pořád přemýšlela, jak je udělat trochu jinak. No a protože mám sklony k mini dezertům, výsledkem jsou tyhle cupcakes. Těsto je ultra mega čokoládové a krém krásně nadýchaný a jemný. Ozdobit můžete klasicky čokoládovou polevou nebo třeba čerstvým ovocem.

Na krém jsem použila měkký tvaroh ve vaničce, který jsem nechala přes noc vykapat, abych ho zbavila nadbytečné tekutiny. Dobře se na to hodí velký kapesník, ale můžete použít i kávový filtr. Máslo v krému jsem nahradila vyšlehanou šlehačkou a božský krém byl na světě. Měla jsem se co držet, abych ho nesnědla jen tak, samotný 🙂

Na 12 ks cupcakes budete potřebovat:

100 g másla

56 g hořké čokolády (min. 60%)

42 g kakaa

106 g hladké mouky

1/2 lžičky jedlé sody

3/4 lžičky prášku do pečiva

špetku soli

2 velká vejce, pokojové teploty

100 g krupicového cukru

55 g třtinového cukru 

120 ml mléka, pokojové teploty

Troubu předehřejte na 170 stupňů, formu na muffinky vyložte papírovými košíčky.

Máslo a čokoládu dejte do mísy a společně rozpusťte v mikrovlnné troubě nebo ve vodní lázni. Nechte stranou, aby směs lehce vychladla.

V menší misce smíchejte mouku, kakao, jedlou sodu, prášek do pečiva a sůl. Ve vetší míse vyšlehejte vejce společně s oběma cukry do pěny. Vmíchejte rozpuštěnou čokoládu s máslem. Nakonec střídavě přimíchejte moučnou směs a mléko, mouku na třikrát, mléko na dvakrát. Vše prošlehejte a rozdělte do připravených košíčků.

Dejte péct do vyhřáté trouby asi na 15-18 minut, dokud nejsou pečené. Tento typ těsta nevyběhne příliš do výšky, je spíš takové placaté 🙂

Nechte chvilku vychladnout ve formě, pak opatrně přendejte na chladicí mřížku. 

Na tvarohový krém si připravte:

cca 400 g měkkého tvarohu ve vaničce (po odkapání cca 220 – 240 g)

cca 220 – 240 g smetany ke šlehání

3-4 lžíce krupicového cukru

1 lžička vanilkového extraktu nebo cukru

Tvaroh nechte přes noc vykapat, aby se zbavil přebytečné tekutiny. Po odkapání by ho mělo být cca 220 – 240 g, lehce ho našlehejte. Smetanu vyšlehejte společně s krupicovým cukrem a vanilkou do tuha a opatrně vmíchejte do tvarohu. Ideální je poměr smetany a tvarohu 1:1, ale když bude jednoho trochu více či méně, vůbec nevadí. 

Krém si přendejte do zdobicího sáčku a nastříkejte na vychladlé dortíky.

Čokoládová poleva:

50 g hořké čokolády

50 g smetany

Čokoládu zalijte horkou smetanou, nechte chvilku odstát a pak vymíchejte do hladké emulze. Nechte chvilku vychladnout, aby poleva lehce zhoustla a pak nastříkejte na krém. Zdobte dle vlastní fantazie. 

Inspirace na http://www.christinamarsigliese.com/ a v Kadani 🙂

NOVÉ RECEPTY A TIPY NA PEČENÍ

71 Komentáře

  • Cooking with Šůša
    2. 10. 2014 v 18:45

    Jeeeeeeeeeeeee, ty vypadají úžasně. budu muset vyzkoušet. Cupcakes jsem nikdy nedělala 🙂 cookingwithsusa.blogspot.cz

    Odpovědět
    • Víkendové pečení
      2. 10. 2014 v 21:57

      Díky :)) Já peču cupcakes moc ráda, určitě stojí za vyzkoušení :))

      Odpovědět
  • Anonymní
    3. 2. 2015 v 14:29

    Perfektní nápad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!zkusím určitě……

    Odpovědět
  • Víkendové pečení
    3. 2. 2015 v 19:04

    Díky 🙂 určitě stojí za vyzkoušení 🙂

    Odpovědět
  • Anonymní
    19. 2. 2015 v 14:30

    Dobrý den! máte blog plný krásných fotek a receptů! Prosím Vás, chtěla bych si koupit takové čokoládové "ozdoby" jako jsou na cupcakes ala Misa řezy, nevíte jak se ty čokoládové penízky jmenují? nebo pod čím je hledat…děkuji 🙂

    Odpovědět
    • Víkendové pečení
      19. 2. 2015 v 16:47

      Dobrý večer, děkuji :)) čokoládové penízky nejsou žádné speciální dekorace, je to čokoláda. Většina kvalitních čokolád se prodává takto v peckách různé velikosti. Lépe se pak rozpouští, než klasické tabulky. Tohle je konkrétně belgická Belcolade, balení 5 kg, k dostání u Fiala Praha na Zličíně, ale určitě seženete i od jiné značky.

      Odpovědět
  • Unknown
    21. 3. 2015 v 19:19

    Dobrý večer. Dnes jsem je dělala a jsou výborné. Korpus je nadýchaný jako nebíčko a krém je výborný. Skvělý recept 🙂

    Odpovědět
    • Víkendové pečení
      21. 3. 2015 v 19:29

      Simčo, děkuji, jsem moc ráda, že i Vám Míša cupcakes chutnají 🙂 je to příjemná změna.

      Odpovědět
  • Unknown
    21. 3. 2015 v 19:55

    Jukla jsem se na další vaše recepty a určitě neodolám i jim 🙂

    Odpovědět
  • Amellia
    12. 5. 2015 v 10:39

    Moc hezké jsou, povedly se vám 🙂

    Odpovědět
    • Víkendové pečení
      12. 5. 2015 v 10:48

      Děkuji Amellie 🙂

      Odpovědět
  • Anonymní
    7. 10. 2015 v 19:22

    Chci se zeptat jestli vadí když nepřidám jedlou sodu? děkuji za odpověď 🙂

    Odpovědět
    • Víkendové pečení
      7. 10. 2015 v 20:30

      Vyzkoušené to nemám, ale protože je tam zároveň i prášek do pečiva, myslím, že by se mohla jedlá soda vynechat, případně dejte prášku o trochu více 🙂 celou lžičku.

      Odpovědět
  • Unknown
    27. 10. 2015 v 20:33

    Dnes jsem je pekla jsou opravdu křehké a vynikajíci:-) jen mě hodně vyběhly:-) děkuji za moc moc dobrý recept��

    Odpovědět
    • Víkendové pečení
      28. 10. 2015 v 6:09

      Martino, děkuji 🙂 jsem ráda, že chutnaly 🙂 také mi někdy vyběhnou více do výšky, ale to vůbec nevadí 🙂

      Odpovědět
  • Anonymní
    1. 11. 2015 v 17:25

    Dneska jsem pekla a jsou velice dobré.

    Odpovědět
    • Víkendové pečení
      2. 11. 2015 v 12:40

      Děkuji 🙂

      Odpovědět
    • Anonymní
      7. 2. 2016 v 19:59

      Tak tyhle cupcakes jsou luxusní záležitost, málem na me nezbylo 🙂 pekla jsem v silikonových formickach o průměru dna 3,5 cm a vyšlo mi jich 15 (plnila jsem je ale možná az příliš nahoru). Kremu jsem se dost bála, zvlášť proto ze vykapany tvaroh po naslehani spis připomínal drobenku 😀 leč i krém byl naprosto excelentní, lehoučký a v kombinaci s nadychanym testem naprosto neodolatelny 🙂 recept ukládám a rozhodne jsem je nepekla naposledy 🙂
      Zuzana

      Odpovědět
    • Víkendové pečení
      7. 2. 2016 v 20:54

      Zuzko, děkuji 🙂 moc mě těší, že mají cupcakes takový úspěch 🙂

      Odpovědět
  • Anonymní
    3. 3. 2016 v 13:29

    Tak jsem zase neodolala a upekla. Naprosto báječné- mizely rychle. Extra čokoládové těsto super. budu muset brzy zopakovat. děkuji za inspiraci 🙂 Eva Marková

    Odpovědět
    • Víkendové pečení
      3. 3. 2016 v 14:24

      Evo, děkuji za zprávu, tak to jsem moc ráda, že měly cupcakes takový úspěch 🙂 Míša

      Odpovědět
  • Anonymní
    6. 8. 2016 v 17:19

    Dobrý den
    Mužů se zeptat kolik tam dáváte tech lzicek prášku do pečiva? 3 nebo 4 ?

    Odpovědět
    • Víkendové pečení
      6. 8. 2016 v 20:34

      Prášku do pečiva se dáva jen tři čtvrtě lžičky 🙂 tedy necelá jedna lžička. Stejně tak jedlé sody je jen půl lžičky.

      Odpovědět
  • Anonymní
    6. 9. 2016 v 9:33

    Po vanilkovych cupcakoch s citronovym mascarpone, ktore sa vydarili, som sa rozhodla vyskusat tieto cokoladove. Prave som ich dokoncila. Snad budu chutit tak dobre ako vyzeraju. Pri zdobeni kremom mam vsak jeden problem. Neviem, co robim zle, ale cez platene zdobiace vrecko mi vzdy "tecie" voda. Mascarpone, tvaroh ci jogurt pritom davam na noc odkvapkat.

    Odpovědět
    • Víkendové pečení
      6. 9. 2016 v 10:03

      Já používám na zdobení silikonový sáček, takže tento problém nemám. Ale zdá se mi to divné, protože krém je pevný a určitě nepouští vodu … mimochodem mascarpone není nutné nechat odkapávat, to je hodně tučné, obsahuje málo vody 🙂 Jakou používáte smetanu ke šlehání? Máte krém pevný, drží dobře tvar?

      Odpovědět
    • Anonymní
      6. 9. 2016 v 10:58

      Smotanu pouzivam vacsinou 40%, aj teraz som taku pouzila. Krem mi drzi tvar. Asi je cas na kupu noveho zdobiaceho sacku, ked uz som prepadla cupcakom.

      Odpovědět
    • Víkendové pečení
      6. 9. 2016 v 14:23

      Dobrá volba 🙂 silikonový sáček mohu vřele doporučit 🙂

      Odpovědět
  • Anonymní
    29. 9. 2016 v 7:15

    Tak jsem vyzkoušela další Váš receptík. Cupcakes byly výborné. Dělala jsem hned z dvojité dávky a donesla i chlapům do práce, tak teprve musím počkat na jejich reakci. Ale doma si všichni pochvalovali 🙂 Děkuji. Opravdu jsou Vaše recepty srozumitelné a hlavně vždy výborné 🙂 Jinak já jsem také bohužel měla problém s tím, že mi přes sáček prosakávala voda. Řekla bych až v nadměrném množství. Bylo to neskutečné. Přitom tvaroh byl odkapaný. Asi bude také na čase koupit silikonový sáček. Chtěla jsem se ještě zeptat, kde kupujete transferfólii na čokoládu? Nikde jsem na podobně hezké nenarazila. Mnohokrát děkuji za Váš blog, že máte čas a také chuť ho psát. Krista

    Odpovědět
    • Víkendové pečení
      29. 9. 2016 v 9:35

      Kristo, zdravím a moc děkuji za komentář 🙂 jsem ráda, že Míša cupcakes chutnaly. Silikonový sáček mohu vřele doporučit, dělá se i v různých velikostech. Transfer folii na čokoládu kupuji nejradši v kamenném obchodě u Fialy v Praze na Zličíně, fialapraha.cz. Mají tam velký výběr a hlavně folie je kvalitní. Párkrát jsem objednala z eshopu, ale potisk byl horší a plně se nepřenesl na čokoládu. A máte pravdu, výběr není nic moc 🙂
      Mějte se krásně, děkuji za přízeň i návštěvy mého blogu. Míša

      Odpovědět
  • Anonymní
    29. 9. 2016 v 19:25

    Dobrý den asi hloupý dotaz, ale přes co nebo jak se nechává tvaroch odkapávat? děkuji za odpověď 🙂

    Odpovědět
    • Víkendové pečení
      29. 9. 2016 v 19:37

      Žádný dotaz není hloupý, klidně se ptejte 🙂 nejlépe to jde v plátěnném ubrousku nebo látkovém kapesníku, zavažte ho jako raneček a zavěste třeba na vařečku do vyšší mísy, kam bude voda kapat. Tvaroh se tak zbaví přebytečné vody a bude hezky hustý. Nebo vyložte sítko kapesníkem, do kterého vyklopíte tvaroh a posaďte na mísu, kam bude voda odkapávat, nicméně první způsob mi přijde více efektivní 🙂

      Odpovědět
  • Anonymní
    6. 2. 2017 v 15:06

    Další vyzkoušený recept a všem moc chutnal! Jenom mě napadlo, zda-li by šly udělat v malých košíčkách, když na ně nemám plech, nebo se úplně roztečou? Moc nemám s pečením zkušenosti a nedovedu si to představit. Nebo bych je mohla dát do plechu na klasické velké muffiny, ale nevím, jestli by to pomohlo. Děkuji za odpověď 🙂 🙂
    Vaše věrná fanynka

    Odpovědět
    • Víkendové pečení
      6. 2. 2017 v 18:32

      Tak to mě moc těší, že cupcakes chutnaly 🙂 papírově košíčky se při pečení roztečou, neudrží svuj tvar, možná snad kdybyste jich dala více do sebe …. ale vyzkoušené nemám. Ty klasické velké se dělaji i tzv. samodržící, které můzete dát jen na plech, ale u těch malých jsem se s tím nesetkala.

      Odpovědět
  • Aďka
    9. 11. 2017 v 8:37

    Dobrý deň,
    Vaše cupcake sú úžasné!!!
    Mám otázočku, tvaroh na krém myslíte jemný alebo hrudkovitý?
    Ďakujem pekne za info.
    Prajem pekný deň!
    A.

    Odpovědět
    • Víkendové pečení
      10. 11. 2017 v 10:40

      Aďka, zdravím, děkuji 🙂 tvaroh určitě jemný, ten ve vaničce a nejlépe tučný 🙂

      Odpovědět
  • Anonymní
    2. 2. 2018 v 7:53

    Dobrý den,

    objevila jsem Váš blog a jsem nadšená 🙂 Již v létě jsem zkoušela čokoládový dort s tvarohovým krémem, který jsem dělala babičce k 85.narozeninám a všem moc chutnal. Nyní jsem zkoušela cupcakes ala Míša řezy a také byly vynikající, ty jsem nesla kolegům z práce a všichni si je pochvalovali. Takže bych Vám chtěla poděkovat za krásné recepty, hlavně oceňuji srozumitelně popsané postupy a máte i krásné fotky. Už přemýšlím, který recept zkusím příště. Zdraví Jana

    Odpovědět
    • Víkendové pečení
      2. 2. 2018 v 13:51

      Jano, díky za milý komentář i Vaše nadšení 🙂 ano, míša řezy jsou skvělé ve všech podobách. Věřím, že i nějaký další recept bude mít u Vás úspěch. Pěkný den. Míša

      Odpovědět
  • Anonymní
    21. 2. 2018 v 20:52

    Dobry vecer, Milo, mufinky jsou bezkonkurencni!! Lahodny nepreslazeny krem na jemnem, hrsine cokoladovem pislotu. Olizovali jsme se az za usima :). Radim tento recept mezi stalice. Priste je ale upecu klasicky, jako rezy, protoze mi zbylo pomerne dost kremu. Myslim si, ze to bude zdobickou. Mam jen s malym prumerem. Budu shanet vetsi, protoze Vase mufinky tak vypadaji elegantneji.
    Dekuji za super blog Milo 🙂
    Jana

    Odpovědět
    • Víkendové pečení
      22. 2. 2018 v 14:18

      Jano, zdravím a děkuji. Myslím, že všechny obměny Míša řezů jsou oblíbené 🙂 klidně upečte jako řezy, jen počítejte s tím, že těsto nebude rovné, vyběhne uprostřed do výšky 🙂 problém bude určitě ve špičce, já používám velké profi nerezové. Klidně ale příště udělejte krému méně nebo dvojitou dávku těsta 🙂

      Odpovědět
  • Anonymní
    13. 3. 2018 v 21:02

    Milo moc Vam dekuji za radu, ze by testo uprostred vybehlo. Zustanu u muffin a jen si upravim mnozstvi kremu. Nasla jsem u jednoho Vaseho receptu nazev a cislo spicky a uz ji mam objednanou :). Dekuji Vam za super blog a neustale inspirace. Jana

    Odpovědět
  • Unknown
    4. 4. 2018 v 20:15

    Dobrý den 🙂 pekla jsem podle vás tyto cupcakes a měli veliký ohlas 🙂 díky moc

    Odpovědět
    • Víkendové pečení
      6. 4. 2018 v 14:11

      Děkuji 🙂 míša "řezy" nikdy nezklamou 🙂

      Odpovědět
  • Unknown
    30. 10. 2018 v 10:02

    Dobrý den, mám v plánu pect cupkakes dceři do skoly. Je lepsi dat krém na cupkakes večer, kdy je budu pect nebo raději ráno, až je dcera ponese do skoly? Dekuji

    Odpovědět
    • Víkendové pečení
      31. 10. 2018 v 12:21

      Moniko, klidně nastříkejte krém večer, bude to tak lepší, do rána hezky ztuhne a přilne.

      Odpovědět
  • Anonymní
    25. 3. 2019 v 16:23

    Dobrý den,prosím Vás, mám v plánu dělat tyto cupcakes na páteční rozlucku. Myslíte,ze si je můžu upéct už ve středu a ve čtvrtek dát krém? Nezkazí se mi? Moc děkuji za odpověď.

    Odpovědět
    • Víkendové pečení
      26. 3. 2019 v 12:38

      Já osobně bych upekla i zdobila ve čtvrtek, ale nic se nestane, když si je upečete už ve středu 🙂 těsto je vláčné a vydží.

      Odpovědět
  • Anonymní
    19. 1. 2020 v 7:17

    Dobrý den, Milo, tyto cupcakes jsou naprosto luxusní záležitost, opravdu vynikající! Peču je opakovaně, s Vaším tvarohovým krémem a s ovocem nemají chybu. I na synově školní oslavě narozenin se po jich jen zaprášilo :o)) Jsou výborné i jen jako muffiny, vůbec nejsou suché. Těsto se mi osvědčilo také při pečení dortového korpusu. Moc děkuji za skvělý recept a s dovolením řadím ke stálicím našeho domácího pečení. Mějte se moc krásně, ať se Vám daří :o) Petra

    Odpovědět
    • Víkendové pečení
      19. 1. 2020 v 7:24

      Petro, děkuji, tak to moc ráda slyším 🙂

      Odpovědět
  • hexe
    21. 2. 2020 v 10:07

    Dobry den pani Miso ! Tak tenhle blog je BOMBA! A ja moooc lituju, ze jsem na nej narazila az ted, diky velke nahode. Synovcova manzelka mela na Fb prave tento recept a ja ji poprosila o navod. No a dostala jsem odkaz na vase stranky. To se prihodilo ani ne pred tydnem a ja uz vyzkousela dve veci. Jeden se mi nepovedl – prasatka ze slaneho testa. Ale to byla urcite moje chyba, moc jsem to uspechala. Pozivatelne byly jen ten den, co jsem je spachala, druhy den uz byly jak sutr. No, ale muz je zkonzumoval rozmacene v polevce. Navic mi udelal pekne ksandy – daroval 2ks nasim domacim. Na stesti se jim tak libily, ze prohlasili, ze je to skoda jist a povesili si je na zed. Ja, protoze jsem po mrtvici tak vychazim malo ven a varovala jsem je az druhy den ;-(. Druhy vytvor byly ruzicky s tvarohem a ty se zadarily na vybornou. No, trochu jsem se rozkecala, prominte stare baabe. Hlavne jsem vam chtela moooc podekovat za vase stranky, uz tyden stahuji vase recepty a ukladam na extertak. A predstavte si ja – ve svych 75 letech se podle vas ucim a poradne mne to chytlo. Skoda jen, ze jsem tak pohybove omezena, ja bych zkousela vase recepty kazdy den. Jeste, ze to nejde, vzdyt bych se za chvili neunesla !!!!!! Sladke a malo pohybu, to neni dobra kombinace, ale co, aspon si uziju nez zaklepu backorama. Varit normalne musi muj muz, pokud se chce najist – to mne vubec nebavi, ale mam fajn vymluvu – nemuzu ! A ze obcas neco upecu ? Muj muz je mlsoun a tak je rad, ze aspon tak mu neco udelam. To zas nebavi jeho. Tak to mame doma pekne rozdeleno ;-). Jeste jednou, moc vam dekuju za vas blog a slibuju, ze se budu pilne ucit . Preji vam jeste hodne dobrych napadu, at mame z ceho tezit. H R.

    Odpovědět
  • Unknown
    23. 2. 2020 v 12:56

    Dobrý den, cupcakes jsou výborné, jen bych se chtěla zeptat zda je možné je udělat den předem a nechat je v ledničce? A zda raději nepřidat ztužovač? Dekuji a přeji pěkný den!

    Odpovědět
    • Víkendové pečení
      23. 2. 2020 v 18:35

      Samozřejmě, cupcakes vydrží v lednici pár dní bez problémů, ztužovač není vůbec potřeba 🙂

      Odpovědět
  • Anonymní
    26. 3. 2020 v 10:08

    Dobrý den, myslíte, že by počet surovin byl v pořádku na dortík 17cm? Neumím to přepočítávat.

    Odpovědět
    • Víkendové pečení
      26. 3. 2020 v 16:59

      Myslím, že jsem to kdysi ve formě pekla a byla určitě větší, min. 23-24 cm. Jen berte v úvahu, že těsto vyběhne uprostřed hodně do "kopečku" 🙂

      Odpovědět
  • Hana
    24. 8. 2021 v 17:35

    Dobrý den, Míšo 🙂 nedávno jsem hledala na netu nějaký recept na muffiny a objevila jsem Vaše stránky. Musím říct, že jsou naprosto super 👌 neskutečně krásný a přehledný je máte 🙂
    A co se týče tohoto receptu, tak ten je za mě naprosto 🔝
    Těsto se úplně rozplývá na jazyku. Tisíckrát díky! Jste jednička ☝️ a je radost péct podle Vašich receptů 👌
    S pozdravem Hana

    Odpovědět
  • Marcela
    17. 10. 2021 v 14:36

    Dobrý den, naprosto úchvatné👍👏👏 jak těsto, tak krém.
    Mám dotaz, je možné toto těsto vylít na plech a pak vykrajovat kolečka a mezi to dát tento krém – jako minidiertík?

    Odpovědět
    • Míša Landová
      17. 10. 2021 v 15:43

      Nikdy jsem nezkoušela, jen do dortové formy a těsto šlo uprostřed hodně nahoru …

      Odpovědět
  • Lenka
    10. 7. 2022 v 12:45

    Dobrý den, cupcakes výborné, chťově mi krém připomíná pribiňáček, ale z čeho udělat krém, aby chutnal jako kakaový pribiňáček, hlavně poměr surovin mě zajímá. Děkuji Lenka

    Odpovědět
    • Míša Landová
      10. 7. 2022 v 17:57

      Můžete přidat kakao nebo čokoládu, přesné poměry Vám ale neřeknu, nikdy jsem nedělala 🙂

      Odpovědět
  • Pavlína
    29. 4. 2023 v 19:35

    Miluju vaše recepty ale u tohodle se úplně rozpouštím❤️ výborné 👌

    Odpovědět
  • Míša
    1. 11. 2023 v 13:47

    Dobrý den. Mohla bych se prosím zeptat, na přibližně kolik cupcakeků těsto vyhází?
    Předem děkuji za odpověď.😊

    Odpovědět
  • Eva
    14. 11. 2023 v 6:13

    Dobrý den, rada bych je upekla synovi do školky. Prosim muzu je “na hotovo” nachystat již večer do lednice, vydrzi v pohodě do rána? Moc dekuji za radu. Hezky den, Eva

    Odpovědět
  • Aneta
    30. 6. 2024 v 15:48

    Dobrý den,
    budu dělat muffiny na sweetbar. Je prosím tento krém bez másla vhodný na sweetbar, kde budou muffiny nějakou chvíli vystaveny?
    Děkuji, s pozdravem a přáním všeho dobrého
    AH

    Odpovědět
    • Míša Landová
      1. 7. 2024 v 8:11

      Z mého pohledu to vyjde nastejno, máslo rychle taje, takže tohle je možná lepší volba.

      Odpovědět
  • Regi
    1. 7. 2024 v 12:57

    Prosim Vas, sel by misto vykapaneho vanickoveho tvarohu pouzit tvaroh z kostky? Predem diky za radu. Regi

    Odpovědět
  • San
    20. 9. 2024 v 11:15

    Mno…jela jsem presne podle receptu…místo cupcaku mam spis atomove hriby…dost nabehly a pretekly 🙁 chutove uvidíme, snad to bude lepší nez vzhled…🤔 😀
    Krem super.

    Odpovědět

Průměrné hodnocení z 3 recenzí:

4.33

Zanechte komentář

NOVÉ RECEPTY A TIPY NA PEČENÍ