Menu
Ostatní

Jak šel čas aneb desáté výročí

Dnes je to přesně DESET let, co jsem založila tento blog a sdílela svůj první příspěvek s receptem. Mimochodem, víte který? 🙂 Tehdy by mě ani ve snu nenapadlo, že to vydržím tak dlouho a hlavně, že bude mít u vás takový úspěch. Někteří jste v tom se mnou od začátku, jiní jste se přidali v průběhu let, a já si vaší DŮVĚRY nesmírně vážím.

Celou dobu se snažím, aby moje recepty byly SROZUMITELNÉ, podrobně popsané a zvládl to podle nich i úplný začátečník. Trpělivě odpovídám na všechny vaše dotazy a komentáře, přestože už je to někdy nad moje síly 🙂 Nevím, jestli to vydržím DALŠÍCH deset let, ale budu se snažit.

DESET let mého i vašeho života, stovky receptů, tisíce komentářů, desetitisíce sledujících, nekonečně hodin práce. Koníček, který se v průběhu let proměnil v obrovského oře a přenesl mě do úplně jiného světa. Světa, který jsem si ZAMILOVALA a našla jsem se v něm.

Dnešní doba sice nahrává rychlému sdílení fotek i receptů na sociálních sítích, ale já jsem přesvědčená, že klasický blog se vší tou „omáčkou“ má prostě svoje kouzlo. Nehledě na to, že je tady vše přehledné, snadno dohledatelné a recepty si můžete vytisknout.

Přeji tedy mému blogu a vlastně i nám všem, abychom to SPOLEČNĚ ještě nějakou dobu vydrželi 🙂

S láskou k pečení i vám všem, Míša

PS – Napište mi prosím do komentáře, jak dlouho podle mě pečete 🙂

84 Comments

  • Iva Cigánková
    1. 1. 2024 v 12:07

    Milá paní Míšo, moc vám i nám 😉 přeji, aby vás váš oř bavil ještě spoustu dalších let, jste prostě úžasná. Váš blog je takovým pohodovým a úžasným přístavem v dnešní uspěchané době, moc vám za něj děkuj a neskonale obdivuji vaší trpělivosti. Podle vašeho blogu peču zhruba tři roky, kdy jsem na něj náhodně na webu narazila a upřímně už recepty jinde na webu nehledám, protože ty vaše jsou sázkou na jistotu, jsou vymazlené do posledního puntíku, plné užitečných rad a vychytávek, prostě dokonalé. Do dalších let vám přeji hodně profesních i osobních úspěchů a pohody 🙂

    Odpovědět
    • Míša Landová
      1. 1. 2024 v 17:00

      Milá Ivo, moc děkuji a věřím, že to spolu ještě nějaký rok zvládneme 🙂 krásný nový rok.

      Odpovědět
  • Jitka K.
    1. 1. 2024 v 14:49

    Peču s Vámi přes 8 let! Děkuju za všechny báječné recepty a za obě kuchařky!

    Odpovědět
    • Míša Landová
      1. 1. 2024 v 17:01

      Jitko, tak to už je opravdu hodně dlouho a moc děkuji za takovou přízeň 🙂

      Odpovědět
  • Eva
    1. 1. 2024 v 14:55

    Dobrý den,nejdříve vše nejlepší do nového roku.Pecu podle vás asi 4 roky.Nebudu lhát,že jsem se u některých receptu nezapotila.Takova pistaciova strecha mě dala zabrat,ale dopadlo to dobře.Mam obě vaše knihy,koupila jsem si kurz na dort.Uz jsem ho i upekla.Pekaru je hodně,mohu i porovnávat,a musím uznat,že vaše recepty jsou tutovka.Tak doufám,že vydržíte,ještě alespoň jednou 10 let.Co by jsem pekla na víkendy?Ještě jednou děkuji za otevření světa cukrare.

    Odpovědět
    • Míša Landová
      1. 1. 2024 v 17:02

      Milá Evo, ano, některé recepty jsou náročnější, ale vidíte, zvládla jste je 🙂 děkuji za podporu, hezký nový rok.

      Odpovědět
  • Květa
    1. 1. 2024 v 15:10

    Všechno nejlepší v novém roce přeji všem! Víkendové pečení jsem objevila asi před rokem a velice oblibila. Všechny recepty co jsem vyzkoušela dopadly na jedničku. Moc dobrý web, velký výběr receptů, jsou zde srozumitelné postupy, dobré rady, skvělé nápady, apod. Děkuji!

    Odpovědět
  • Iva M.
    1. 1. 2024 v 18:08

    Dobrý den, všechno nejlepší v novém roce. Víkendové pečení jsem náhodou objevila asi před 2 roky. Hledala jsem recept na makronky. Díky Vám se mi povedly na první pokus. Od té doby jsem vyzkoušela několik receptů, se kterými jsem sklidila velký úspěch. Moc děkuji za Váš blog a určitě pokračujte dál. Přeji Vám, do těch dalších 10 let, mnoho úspěchů a pohody.

    Odpovědět
  • Jana
    1. 1. 2024 v 18:37

    Dobrý den, přeji krásný a pohodový rok 2024. Peču s Vámi asi 4 roky, za Vaše recepty i za Vaše knihy moc děkuji, mám je velmi ráda, jsou skvělé, jak chuťově tak jsou velmi srozumitelně napsané, práce s nimi je radost. Přeji hodně sil , nápadů, věřím že Víkendové pečení bude stejnê úspěšně pokračovat nejméně dalších deset let😊

    Odpovědět
  • Dáša
    1. 1. 2024 v 19:08

    Všechno nejlepší do nového roku, hodně zdraví a štěstí. Peču podle vás asi 3 roky a moc děkuji za Vaše recepty a rady. Že začátku to byl boj,ale zvládla jsem to.
    Děkuji za krásné recepty a rady.

    Odpovědět
    • Míša Landová
      1. 1. 2024 v 20:18

      Dášo, bez boje by to nebylo ono 🙂 o to sladší je vítězství.

      Odpovědět
    • Lenka
      2. 1. 2024 v 7:52

      Dobrý den Míšo, peču s vámi rok a měsíc. Hledala jsem recept na narozeninovy dort pro syna a objevila váš blog. Od té doby peču už vlastně jenom podle vas. Letos i vanocni cukrovi bylo z vasich stranek. Vždy se (dokonce i) mně všechno povedlo, máte skvělé recepty 🙂 Doporučuji vás kudy chodím.
      Přeji hodně sil, dobrých nápadů a trpělivosti. Bylo by fajn, kdybyste to vydržela dalších minimálně dalších deset let, protože lepší recepty nikde nenajdeme.

      Odpovědět
  • Olga
    1. 1. 2024 v 19:22

    Jsem moc ráda, že máte blog. Objevila jsem Vás asi před rokem a půl a moc ráda zkouším Vaše recepty. Všechno máte hezký popsané a vysvětlené a zatím se mi vše povedlo. Děkuji Vám a do dalších let přeji hodně síly a trpělivosti s námi amatéry.

    Odpovědět
  • Marcela
    1. 1. 2024 v 19:36

    Milá Míšo, i já vám přeji krásný nový rok, hlavně zdraví a životní pohodu celé vaší rodině.
    Podle vás peču přesně 9 let, když prckovi byl rok (dnes je mu 10) a chtěla.jsem mu sama upéct dort,upekla jsem ho podle vás a dopadl na jedničku. Doufám, že se s námi bude i dál dělit o skvělé recepty a videa, při kterých přímo pečete jsou k nezaplacení.
    Děkuji Marcela

    Odpovědět
    • Míša Landová
      1. 1. 2024 v 20:19

      Milá Marcelo, tak to už je opravdu dlouho a já si té důvěru nesmírně vážím.

      Odpovědět
  • Jana
    1. 1. 2024 v 19:53

    Dobrý den, Míšo, a vše nejlepší v novém roce! Váš blog jsem objevila asi před rokem a tím se naprosto změnil způsob, jakým nyní peču. Vaše recepty jsou srozumitelné, díky komentářům pak vím, na co si u daného receptu dát pozor. Všechny výtvory dle Vašich receptu dopadly báječně, děkuji za Vaše úsilí a vytrvalost!

    Odpovědět
  • Marcela Havířová
    1. 1. 2024 v 19:57

    Milá Míšo.
    Podle Vašich receptů nepeču dlouho. Vlastně jsem si Vás našla tak nějak náhodou, když jsem hledala recept na koláč – měla jsem švestky a mák. Švestky mám ráda já, mák manžel. Dopadlo to na výbornou a já už jinde recepty nehledám.
    S Vašimi recepty mám úspěch.
    Jsou srozumitelně napsané a co je fakt vynikající vychytávka je ta možnost přepnutí na „Teď chci péct (zakáže ztmavnutí obrazovky)“.
    Vánoční cukroví, konkrétně pracny a Išelské podle Vás jsem dělala letošní Vánoce. Rodina vyhodnotila jako favority z asi 10 druhů, které jsem ještě pekla.
    Zkrátka jsem velmi nadšená a moc Vám fandím. Těším se na každý nový recept.
    Krásný a pohodový nový rok 2024
    S úctou Marcela

    Odpovědět
  • Lenka
    1. 1. 2024 v 21:02

    Dobrý den Míšo, s vašim blogem jsem se poprvé setkala asi před pěti lety. První recept od vás byl Pařížský dort a sklidil neuvěřitelný úspěch u celé rodiny. Hned poté následoval Karamelový dort a opět vynikající. Tyto dva dorty peču určitě nejčastěji, ale všechny vaše recepty ať už na blogu, v knihách nebo kurzech jsou jistota, že si pochutnáme. Děkuji vám za ně 😀

    Odpovědět
    • Míša Landová
      2. 1. 2024 v 10:00

      Lenko, máte stejné chuťové buňky jako já 🙂 tyhle dva dorty jsou mé oblíbené.

      Odpovědět
  • Marie Varadinková
    1. 1. 2024 v 21:54

    Milá Míšo, je mi už 72 a umím ledacos upéct, protože mne pečení vždycky bavilo. Vloni se mi vdávala dcera a poprosila mne, zda bych jí mohla upéct svatebni dort. Nechtěla klasiku, chtěla něco moderního a tak jsme spolu hledaly inspiraci na internetu. A díky tomu jsem objevila Váš blog, plný nádherných fotografií a výborných receptů. Pročítala jsem i diskuse a na jejich základě jsem se rozhodla vyzkoušet pistáciový dort s malinami. Všichni jsme z něho byli nadšeni a tak jsem se rozhodla, že do toho půjdu. Na svatbu jsem upekla třípatrový dort zdobený makronkami, pusinkami a živými květy a měla jsem s ním obrovský úspěch. Už po mně jiné dorty nechtějí. Na povrch jsem použila švýcarský máslový krem s bílou čokoládou, ten je také výborný.
    A tak Vám musím poděkovat za Váš nádherný blog, za perfektní recepty a za všechny Vaše užitečné rady, které mi velmi pomohly.
    Držím palce a přeji Vám ještě mnoho šťastných let s Vašimi dobrotami. Marie

    Odpovědět
    • Míša Landová
      2. 1. 2024 v 10:02

      Milá Marie, z celého srdce děkuji a je mi ctí, že i tak zkušené cukrářky u mě nacházejí inspiraci 🙂

      Odpovědět
  • Daniela
    1. 1. 2024 v 22:06

    Milá Míšo… peču podle Vás už tři roky, za tu dobu jsme s manželem přibrali pár kilo lásky. Milujeme jakékoliv kynuté. Peču vždy jednomu synovi dort k narozeninám v březnu a druhému synovi k narozeninám v září. Vlastně peču i kamarádům místo dárků přinesu dort. Ještě ale nemám vše vyzkoušené. Takže Vám i nám přeji mnoho dalších sladkých let spolu.

    Odpovědět
    • Míša Landová
      2. 1. 2024 v 10:02

      Pár kilo lásky 🙂 to zní moc hezky a jen doufám, že mě časem nebudete proklínat, že je těch kilo nějak moc 🙂

      Odpovědět
  • Helena
    1. 1. 2024 v 22:28

    Dobrý den, těžko se mi to dopočítává ale prvně jsem podle vás pekla asi před 7 lety pařížský dort. S minimem vybavení na sdíleném bytě, v hrnci místo formy. Už dlouho jinde než u vás recepty na dorty nehledám, vyzkoušela jsem jich od vás hodně a peču teď skoro na všechny narozeniny v rodině. Pařížský jsem pekla ale rozhodně nejčastěji, jednou i ve třípatrové variantě. Ráda mám také recept na vanilkové košíčky a semínkové krekry. Děkuji za vaši práci. Téměř vše ohledně pečení dortů jsem se naučila zde na blogu, recepty jsou srozumitelné, fungují na první pokus a skvěle chutnají.

    Odpovědět
    • Míša Landová
      2. 1. 2024 v 10:03

      Heleno, velké díky, je vidět, že když se chce, péct se dá opravdu všude 🙂

      Odpovědět
  • Jitka
    1. 1. 2024 v 22:43

    Dobrý den Míšo,
    čas strašně rychle běží, tak nevím přesně, jestli 2 nebo 3 roky již obdivuji vše co děláte a peču a peču a peču! Děláte to moc dobře a jste prostě moje pekařská GURU! Makronky podle Vás se mi povedly hned napoprvé, naučila jste mě konečně rolády, punčák z rybízu (neskutečně dobrý), skvostné čokoládové dorty, ….! Všech rad, o které se s námi dělíte, si strašně moc vážím a trpělivost s námi obdivuji! Přeji Vám v novém roce hodně radosti, dobrých nápadů a prostě ať to jde!

    Odpovědět
  • Jana Strnadová
    2. 1. 2024 v 7:27

    Milá Míšo, peču podle vás asi 7 let , recepty jsou dokonalé, sázka na jistotu, přehledně řazené, každému doporučuji☺️. Mám samozřejmě i vaše překrásné knihy😍. Přeji ať se vám stále daří👍🍀

    Odpovědět
  • Miluše
    2. 1. 2024 v 7:28

    Milá Míšo, také Vám i celé Vaší rodině přeji do Nového roku hlavně hodně zdraví,radosti a štěstí
    Peču s Vámi krátkou dobu asi tak jeden rok, tip jsem dostala od známé. Vaše recepty jsou super a zatím se vždy povedly. Děkujeme za to co pro nás s láskou děláte. 🥰

    Odpovědět
  • Ludmila
    2. 1. 2024 v 8:55

    Dobrý den Míšo🙂 podle vás jsem v 16 letech začínala s něčím jiným než bábovkou (i když ta podle vás je úžasná) takže peču s vámi pouze necelé 3 roky🙂ale za tu dobu jsem se díky vám spoustu naučila a do pečení se zamilovala🥰váš blog je mi neskutečnou inspirací. Děkuji za váš čas a usílí.

    Odpovědět
  • Martina
    2. 1. 2024 v 15:41

    Dobrý deň, v januári 2016 som objavila váš Karamelový dort a karamelovo-čokoládový krém s medom zatiaľ žiadny neprekonal 🙂 Korpusy aj makrónky pečiem iba podľa vášho receptu. Nepečiem vo veľkom, ani často, ale viem, že sa môžem na recept od vás spoľahnúť. A takto sa vám dnes chcem poďakovať za pomoc aj inšpiráciu.

    Odpovědět
  • Martina
    2. 1. 2024 v 15:43

    Milá Míšo, moc děkuji za Váš blog. Peču podle Vás tak cca 6 let, mám obě Vaše knížky a od té doby, co jsem Váš blog objevila, už jiné téměř nenavštěvuju. Největší úspěchy slavím s kremrolemi a o Vánocích se slepovanými rohlíčky. Taky Váš vanilkový korpus na dort je sázka na jistotu. Velmi doufám, že budete psát (a péct) ještě hodně dlouho!

    Odpovědět
  • Tereza
    2. 1. 2024 v 21:16

    Dobrý den, strašně těžko se mi vzpomíná, kdy jsem objevila Vás blog. Ale letos to určitě bylo třetí rok co jsem podle Vás dělala některé druhy vánočního cukroví a to už jsem zkoušela i něco jiného předtím. Takže odhadem to budou tak čtyři roky. A musím, ale říct, že až po shlédnutí celé druhé řady Peče celá země mi došlo, že to jste vy 🙈. Teď se zpětně fakt kaju, ale prostě jsem vždy tenhle blog měla spojeny se super recepty a nějak ne s Vaším obličejem. Prosím nezlobte se za mě na to 😇 Každopádně nejsem nijak veliká pekařka a až na mateřské jsem si začala víc troufat. A pořád tu máte recepty ve stylu zlatého grálu na, který si fakt netroufám a třeba to někdy dám, zatím se držím víc při zemi a u Vás vím, že to dobře dopadne. Díky a prosím pokračujte co nejdéle ať se i na ten zlatý hřeb někdy dostanu 😉

    Odpovědět
    • Míša Landová
      3. 1. 2024 v 8:50

      Milá Terezo, není se zač omlouvat, nejste jediná, kdo si mě s blogem nespojuje 🙂 každopádně přeju hodně odvahy poustit se i do náročnějších receptů.

      Odpovědět
  • Katka
    2. 1. 2024 v 22:59

    Dobrý den,
    já jsem Váš blog objevila před rokem a musím říct, že jste skvělá stejně jako Vaše recepty. Nyní peču jen podle Vás, to je záruka, že se dílo vždy podaří. Nikdy nikam nepíšu žádné komentáře, ale Vám musím za Vaši práci poděkovat. Určitě Vás to musí stát hodně času a práce vše vytvořit, krásně popsat, nafotit. Smekám před Vámi a moc Vám děkuji za vše co pro „nás “ amatérské cukrářky děláte. Přeji Vám hodně zdraví, radosti, z toho co děláte a ještě hodně chuti v tomto pokračovat. Jste úžasná 👍🏻

    Odpovědět
  • Iveta
    3. 1. 2024 v 7:49

    Dobrý den, Míšo, do nového roku Vám přeji hlavně zdraví a plno radosti a pohody. Peču podle Vás asi 3 roky a jinde už recepty nehledám. Vyhovují mi menší formy, takže peču i 2x za víkend. Těším se na každý nový recept, který se na blogu objeví. Mám i obě Vaše knihy, které jsou úžasné. Díky za skvělé recepty.

    Odpovědět
  • Věra
    3. 1. 2024 v 12:23

    Dobrý den,
    blahopřeji k výročí a přeji dalších deset a deset a deset let.
    Peču s vámi 8 roků, objevila jsem vaši stránku při přípravě pečení na svatbu dcery, kdy piškot a krémy už byly všechny podle vás. Začínala jsem s pečením podle Ostravských dortíků, pokračovala několika kurzy od Aldosky, ale když jsem našla vás, jsem jen a jen vaše :-). Díky vám jsem objevila citronový olej, naučila se používat šlehačku a mascarpone, pokouším makronky a eclerky.
    Při sledování první série Peče celá země, jsem litovala, že nejste mezi soutěžícími, protože svou precizností byste určitě vyhrála, ale to jsem netušila, že budete v dalších letech porotkyní).
    S čistým svědomím poskytuji známým vaše stránky, protože i ti co nepečou, si zde najdou zajímavé informace, např. článek o výběru trouby apod.
    Držím vám palce.
    Věra

    Odpovědět
    • Míša Landová
      3. 1. 2024 v 13:46

      Milá Věro, téééda moc děkuji, úplně mě to dojalo 🙂 moc si Vaší dlouholeté přízně vážím a budu se snažit, aby nám to ještě pár let společně vydrželo. A mimochodem, do první řady PCZ jsem se hlásila jako soutěžící, ale nevzali mě :))))

      Odpovědět
  • Žaneta
    3. 1. 2024 v 13:41

    Já jsem vás objevila teprve nedávno (cca 4 měsíce), ale cokoliv jsem podle vás upekla, to mělo úspěch (a strašně moc děkuji, že ty recepty máte takové „blbuvzdorné“, takže akorát pro mě).
    Blahopřeji ke krásnému výročí a pevně věřím, že dáte další 10sítku 🙂
    Žaneta

    Odpovědět
  • Eva
    3. 1. 2024 v 14:55

    Milá Míšo, přeji Vám spoustu energie a vše dobré v novém roce. Váš blog jsem nějakou šťastnou náhodou našla před 3 lety a od té doby s Vámi peču:-). Pečení miluji, peču od rohliků přes koláče a bábovky, dcerám s nadšením peču narozeninové dorty. Když nevím a potřebuji inspiraci, jste moje první volba. Jediné, k čemu jsem zatím nenašla odvahu, jsou makronky:-). Ale věřím, že letos se k nim dopracuji. Mějte se krásně a děkuji, Eva

    Odpovědět
    • Míša Landová
      3. 1. 2024 v 17:57

      Evo, moc Vám děkuji 🙂 myslím, že je spousta jiných a lepších dobrot, než makronky a není nutné je umět 🙂

      Odpovědět
  • Katka
    3. 1. 2024 v 15:08

    Milá Míšo,
    blahopřeji ke kulatinám a zároveň přeji vše nejlepší do nového roku, především pevné zdraví a radost ze života.
    Peču s Vámi cca 8 let, Vaše recepty jsou pro mne sázka na jistotu, chutnají všem. V začátcích mne nadchly cupcake, MILUJU zákusky a tohle bylo pro mně něco úchvatného. Pokračovalo okouzlení s tartaletkami a tak dále a tak dále. Ještě musím pokořit makronky ;o)).
    Děkuji za Váš čas a ochotu sdílet , moc Vám fandím a budu se těšit na další recepty.
    Katka ♥

    Odpovědět
  • Lenka
    3. 1. 2024 v 16:23

    Dobrý den Míšo, peču podle Vás taky už nějaký ten pátek, na roky to nespočítám, ale dalo by se to dohledat podle toho, kdy jste zveřejnila recept na Míša dort, který peču synovi k narozeninám, jiný nechce :). Mimochodem zrovna v sobotu mě čeká pečení narozeninového dortu pro manžela, poprvé zkusím mechový dort, u Vás jsem recept bohužel nenašla, ale věřím, že se tady taky časem objeví, už teď se těším, protože péct podle Vašich receptů je sázka na jistotu. Mějte se krásně a ať Vás pečení baví i nadále. Lenka

    Odpovědět
    • Míša Landová
      3. 1. 2024 v 17:59

      Lenko, jestli máte na mysli ten úplně první Míša dort, tak ten je z roku 2015 :))) ale i kdyby ne, velké díky za přízeň.

      Odpovědět
  • Terka
    3. 1. 2024 v 18:44

    Krásný den, Míšo,
    peču s Vámi tak 3-4 roky. Nejprve z, ale teď už ani jinam pro recept nejdu. Váš styl je skvělý a také děkuji, že na každý dotaz v komentářích vždy odpovíte a poradíte. Jsem celkem zrychlený člověk a před dvěmi lety jsem se pustila podle Vás do makronek. No první štěstí začátečníka vystřídala série neúspěchů. Vzala jsem to jako osobní výzvu, že ne vše lze řešit v běhu a že makronky potřebují čas a preciznost a nic nejde v procesu tvorby ošidit (což možná odpustí jiné recepty). Nedovolím si nazvat současnou situaci výhrou, ony by mi to hned při první příležitosti vrátily 😀. Ale je to pro mě velké potěšení a právě ta zklidňující terapie, kterou člověk potřebuje.
    Miluji prohlížet Vaše stránky a recepty a hledat nové inspirace pro své pečení.
    Věřím, že to s námi ještě řadu let vydržíte. Držím pěsti, ať i Vás to pořád baví a naplňuje.
    Terka

    Odpovědět
    • Míša Landová
      4. 1. 2024 v 9:18

      Milá Terko, moc děkuji za krásný komentář 🙂 a s makronkami si moc hlavu nelamte, nestojí za to 🙂

      Odpovědět
  • Jana
    4. 1. 2024 v 17:57

    Milá Míšo, jste má cukrářská guru a všechno vždycky hledám nejdřív u vás na blogu. Ty nejlepší recepty mám od vás a jsou trvale v mé kuchařce. Prostě vám věřím….cokoliv upečete je jistota a já do toho vždycky „jdu“😃
    Díky vám moc za vaší práci s blogem, děkuji za Vaše zkušenosti se kterými jste ochotná se dělit s námi neumělci. A díky i za váš nesmírně milý úsměv na který se moc těším v „Peče celá země“ tam jsem vás poznala o od té doby s vámi peču❤️

    Odpovědět
  • Lucka
    6. 1. 2024 v 7:41

    Milá Míšo,peču s Vámi od roku 2016,kdy jsem se dozvěděla o Vašem blogu a od té doby, když chci něco péct,tak opravdu jdu pouze na Váš blog. Vím, že je to sázka na jistotu a vždy se to povede 🙂 Díky Vám jsem začala sama péct narozeninové dorty, můj nejoblíbenější je dort z karamelizovaných banánů, pustila jsem se i do kynutých těst, které jsem dříve vynechávala, trochu jsem se jich obávala. Když s upečenými dobrotami sklízím úspěch, tak vždy zmíním a doporučuji Vaše stránky. Ze srdce děkuji za to, že s námi sdílíte Vaše recepty, postupy, vychytávky, radíte v komentářích. Oobdivuji Váš posun z blogu, přes kuchařky, recepty v časopise, cukrářské kurzy až do TV. Přeji Vašemu blogu ještě hodně dalších let. A už se těším, až Vás dnes večer uvidím v „Peče celá země“. 🙂

    Odpovědět
    • Míša Landová
      6. 1. 2024 v 15:15

      Milá Lucko, velké díky za tak dlouhou přízeň a hlavně důvěru ve mě 🙂 mějte se fajn a uvidíme se večer .)

      Odpovědět
  • Jana
    6. 1. 2024 v 16:18

    Milá Míšo, nemám ve zvyku se veřejně vyjadřovat na internetu, ale u Vás se nějakou dobu už na to chystám. A teď, když máte to výročí… :-). Nevím, jak dlouho podle Vás peču. Natrefila jsem kdysi na Vaše stránky náhodou. Jedno ale vím jistě, už nechodím jinam (výjimka je recept na mechový dort, dcera ho miluje a tady není). U Vás mám pocit, jako bychom se snad znaly. I máme hodně věcí stejně – např. chuťové preference, cesta ke kynutému těstu, k želatině… Co je podle mě hodno velkého obdivu, je to, že každému odpovíte na jeho dotaz. A někdy si myslím, že musíte skřípat zuby, když se někdo ptá na věci, které v receptu jsou uvedeny a Vy přesto věnujete svůj čas odpovědi. Jste prostě úžasná! Vy i Vaše recepty. Mimochodem, právě chladím pařížský dort :-). Peču moc ráda a těším se na následující sobotní večery.
    Přeji Vám z celého srdce hodně zdraví, štěstí a radosti z toho, že děláte radost ostatním. Jana

    Odpovědět
    • Míša Landová
      6. 1. 2024 v 17:37

      Milá Jano, z celého srdce děkuji za krásný komentář 🙂 a hned mě napadá další společná věc, také velmi málo komentuji veřejně cokoliv 🙂 mějte se fajn a o sobotách na viděnou.

      Odpovědět
  • ZIta
    7. 1. 2024 v 8:09

    Milá Míšo, Váš blog jsem objevila v loňském roce jen náhodou, při hledání receptu na pečivo s využitím žitného kvasu. Od té doby jsem už vyzkoušela všelico z nabídky Vašich receptů a musím říct, že se vše povedlo. Pravdou je, že zatím zkouším spíše klasiku a nepouštím se do náročnějších receptů. Ale i na ty určitě časem dojde. Fandím Vám a za mě – Váš blog je jeden z mála, kam se ráda vracím pro inspiraci. Nejenže jsou recepty srozumitelné, ale ráda čtu i Vaše rady, které pomáhají ke skvělému výsledku. Fandím Vám… Zita

    Odpovědět
    • Míša Landová
      7. 1. 2024 v 9:53

      Milá Zito, moc děkuji za podporu a myslím, že na klasice není nic špatného 🙂

      Odpovědět
  • Andrea
    18. 1. 2024 v 15:43

    Blahopřeji ke krásnému jubileu a přeji hlavně hodně radosti nejen v kuchyni ale v celém životě. Musela jsem se na chvíli zamyslet a nejstarší vzpomínku na Váš blog mám asi 5 let starou. Chystala jsem tehdy sladký bar na oslavu 50. narozenin mojí mamky a čerpala jsem zde inspiraci. Naposledy jsem pekla dort na oslavu svou a mého syna. Sklidil velký úspěch. Díky za Vaše recepty, jsou pro mě vždy sázkou na jistotu.

    Odpovědět
    • Míša Landová
      18. 1. 2024 v 16:32

      Milá Andreo, pět let už je dlouhá doba a já děkuji za takovou důvěru i přízeň 🙂

      Odpovědět
  • Martina
    18. 1. 2024 v 18:35

    Zatim asi jen 2 roky, do te doby jsem o tomto blogu nevěděla a moc mě to mrzí, protože neznám lepší blog. Co potřebuji, tak tu najdu a hlavně vždy jasně vysvětlené, že to pochopím i já – cukrářská antitalent. Navíc jsou ty věci i dobré, tekže vím, že nikdy nešlápnu vedle, ať udělám podle tohodle Blogu cokoliv. Míšo, děkuji, že jste se do toho pustila, s takovou vervou a že nám „normálním“ lidem šetříte čas a peníze, tím, že to všechno za nás vyzkoušíte a popíšete.

    Odpovědět
  • Marie
    30. 1. 2024 v 20:09

    Milá Míšo peču s vámi už 8 let ,a dokonce jsem absolvovala i kurz na Makronky v Bohumíně ,nebylo nás tam moc tuším 5 holek , domů jsem si vezla makronky a pamatují si že jsem hned krabičku doma nafotila a poslala všem kamarádkám . Byl to můj vysněný kurz .Moc děkují za tyto stránky 🙂 Marie

    Odpovědět
    • Míša Landová
      31. 1. 2024 v 8:10

      Ano, Bohumín, to už je tak dávno 🙂 ale jsem ráda, že mi i nadále zachováváte přízeň 🙂

      Odpovědět
  • Regina Herčíková
    3. 2. 2024 v 19:36

    Milá Míšo! I když nemám příliš ve zvyku vstupovat do různých blogů, zde se nemohu nepřidat ke všem pozitivním komentářům a vzkazům! Peču podle Vás necelé dva roky a za tu dobu jsem se v řadě ohledů zlepšila, Vaše tipy a praktické rady mi pomohly zdokonalit pečení dortů, zákusky i makronky. Naposledy jsem podle Vás pekla oříškové řezy s kávovým krémem a sklidila jsem velký úspěch! Absolvovala jsem i jeden z Vašich online kursů „Jak upéct dort“. Byl prima!
    Pečení mě moc baví, ale mé vytížení by mi nedovolovalo věnovat čas vícerým pokusům o vylepšování chuti i vzhledu a vylaďování výrobků nebo hledání
    “ vychytávek“. V tomto jsou pro mne Vaše kursy a blog neocenitelným pomocníkem a zdrojem inspirace. Za to Vám moc děkuji a přeji Vám, aby Vás pečení i nadále bavilo, aby Vám mnoho pozitivních ohlasů na Vašem blogu přinášelo radost a aby Vám nedocházela invence při tvoření receptur! S velkými díky Regina

    Odpovědět
  • Jaroslava
    27. 2. 2024 v 19:15

    Milá Míšo i já se připojuji k přání všeho dobrého. Nevím jak dlouho už peču podle Vás, ale dlouho, dlouho asi těch 10 let možná. Vaše recepty totiž fungují jsou perfektní a chutné, navíc i krásné. U jiných než Vašich receptů váhám, čtu a pak se rozhodnu to nějak předělat, ale u Vás je perfektní jistota a já mám radost, že jste, a že tímto způsobem předáváte lásku k pečení.. Já ji mám už od 6 ti let a při pečení zapomenu na všechny strasti života. Tvořím a tím se raduji ze života. Tak ať Vám i nám to vydrží ještě víc než jen těch ještě jednou 10 let. Hodně síly, zdraví a krásného pečení.
    Slávka

    Odpovědět
    • Míša Landová
      29. 2. 2024 v 8:56

      Milá Slávko, moc děkuji za krásný komentář, ať nám to společně peče ještě dlouho 🙂

      Odpovědět
  • Edita
    8. 3. 2024 v 21:53

    Podle VP pecu od roku 2018, je to moje bible 🙂 dekuji, ze to delate a delate to opravdu dobre 😍👍

    Odpovědět
  • Iva
    15. 3. 2024 v 18:23

    Milá Míšo, peču podle Vašich receptů 4 roky. Můj úplně první výtvor byl pařížský dort. Ten mimochodem peču každoročně synovi k narozeninám, výborný recept. Moc děkuji za srozumitelné recepty, podle kterých se vše povede a je chuťově vyladěné 👍

    Odpovědět

Průměrné hodnocení z 22 recenzí:

5

Zanechte komentář

NOVÉ RECEPTY A TIPY NA PEČENÍ